Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

PowerAminon tunnustus

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Jun 21, 2018

PowerAmino on yhdistetty aminohappo.


Yhdistetty aminohappo on kasvien aminohappo matriisin avulla, jolla on valtava pinta-aktiivisuus ja adsorptiokyky, kasvien kasvu ja kanadalaisten kehittyminen tarvitsevat ravinteita (typpeä, fosforia, kaliumia, rautaa, kuparia, mangaania, sinkkiä, alumiinia, booria jne.). , orgaanisten yhdisteiden tiheän ja monimutkaisen muodostumisen kautta.


Aminohappoteiden tehokkuuden kerääminen orgaanisen lannoitteen pitkän aikavälin tehokas lannoite, biologinen lannoite ja mikrorakenteen lannoite-tehokkuus, joka on pysyvä ja vakaa, voi kelatoida maaperän ravintoaineita, juurikasvun stimulaatiota, parantaa satoa fotosynteettistä suorituskykyä, edistää siirtoa fotosynteettistä tuotetta, kuljetusta, parantavat sadon laatua ja parantavat tuotteen suorituskykyä.


Yhdistettynä epäorgaaniseen lannoitteeseen voidaan lisätä ravintoaineiden synergististä vaikutusta, ja sadon kasvun vaikutus on erittäin merkittävä. Pitkäaikainen käyttö tekee maaperästä huokoista ja löysää, vähentää maaperän konsolidointia ja parantaa maaperän kykyä pitää lannoite ja vesi. Tällainen lannoite ei voi ainoastaan säilyttää lukuisten elementtien hitaasti vapauttaa ja hyödyntää täysimääräisesti, vaan myös varmistaa hivenaineiden stabiilit ja pitkäaikaiset vaikutukset. Se voi parantaa kasvien hengitystä, parantaa kasvien REDOX-prosessia ja edistää kasvien aineenvaihduntaa. Se voi edistää fotosynteesin muodostumista ja klorofylliä, oksidin aktiivisuutta, entsyymiaktiivisuutta, siementen itävyyttä, ravinteiden absorptioa, juurikantaa ja fysiologista ja biokemiallista prosessia, jolla on ilmeinen edistäminen ja aktivointi. Erityisesti se liittyy läheisemmin kasveihin kuin mikään muu aine.

image.png

image.png

Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd