Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kalium Humate voimakkaasti alkalisilla ja syövyttävällä

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Sep 22, 2017

Kaliumhydroksidi (kemiallinen kaava: KOH, määrä: 56.11) valkoinen jauhe tai hiutalemainen kiinteä aine. Kalium Humata Sulamispiste 360 ​​- 406 ° C, kiehumispiste 1320 - 1324 ° C, suhteellinen tiheys 2,044 g / cm3, leimahduspiste 52 ° F, taitekerroin n20 / D1,421, höyrynpaine 1 mmHg (719 ° C) . Kalium Humate Vahvalla emäksisellä ja syövyttävällä. Helposti imeytyy kosteutta ilmassa ja liukenee, hiilidioksidin imeytyminen kaliumkarbonaatista. Liuotetaan noin 0,6 osaan kuumaa vettä, 0,9 osaa kylmää vettä, 3 osaa etanolia ja 2,5 osaa glyserolia. Liuotetaan veteen, alkoholiin tai käsitellään hapolla, jotta saadaan paljon lämpöä. Kaliumhoraatti 0,1 mol / l -liuoksen pH oli 13,5. Välitön myrkyllinen, puoli tappava annos (rotta, oraalinen) 1230mg / kg. Liukenee etanoliin, liukenee hieman eetteriin. On erittäin voimakas emäksinen ja syövyttävä, sen luonne ja kaustinen sooda.

Organisaatiolla on polttava vaikutus, voi liuottaa proteiinin, kalium Humate alkaalisen denaturoidun proteiinin muodostumista. Ratkaisu tai pöly ruiskutettu ihoon, erityisesti roiskunut limakalvoon, voi tuottaa pehmeää kuoria. Mitä suurempi liuospitoisuus, sitä korkeampi lämpötila, Kalium Humate, sitä voimakkaampi vaikutus. Haalistunut silmiin, ei vain voi vahingoittaa sarveiskalvoa, vaan myös tehdä silmä syvälle kudosvaurio.

Suurin sallittu pitoisuus on 0,5 mg / m. Työ on estettävä koskemasta ihoon ja silmiin, kuten vahingossa kosketuksiin, vesi voidaan pestä vaurioituneilla osilla ja sitten kostuttaa 5% etikkahapolla, viinihapolla, suolahapolla tai sitruunahappoliuoksella; kuten silmien roiskuminen, kalium Huuhtele vettä tai suolaliuosta huolellisesti Hitaasti pese 10 ~ 30 min, ja napsauta sitten 2% karnivaasiinia tai 0,5% kardoniiniliuosta. Käyttö on käytettävä kestävillä vaatteilla, joissa on kumihanskoja, hihansuissa, kaliumhumate-esiliinaa, yllään kenkiä ja muita työhön liittyviä vakuutustuot- teita, kädet tulee päällystää neutraalilla ja hydrofobisella voiteella.

1, jota käytetään kuivausaineena, imukykyisenä oksaalihapon ja erilaisten kaliumien tuottamiseksi, mutta myös elektrolyyttistä, veistosta, litografiaa ja niin edelleen.

2, jota käytetään pääasiassa raaka-aineiden kuten kaliumin, kuten kaliumpermanganaatin, kaliumkarbonaatin ja niin edelleen. Lääketeollisuudessa, kaliumboorin, spironolaktonin, heparanolin, testosteronipropionaatin ja niin edelleen. Kevyessä teollisuudessa kaliumsaippua, emäksisiä paristoja, kosmetiikkaa (kuten kylmä kerma, kerma ja shampoo). Väriainealalla Kalium Humate väriaineiden tuotannossa, kuten sinisen RSN: n pienentäminen ja niin edelleen. Sähkökemiallisessa teollisuudessa, galvanoinnille, veistokselle ja niin edelleen. Tekstiiliteollisuudessa, polyesterikuidun tärkeimpien raaka-aineiden painamiseen ja värjäykseen, valkaisuun ja mercerisointiin sekä runsaaseen määrään valmistettuja tekokuituja. Lisäksi sitä käytetään myös metallurgisten lämmittimien ja nahan rasvanpoistoon ja niin edelleen.

3, kemialliset raaka-aineet, lääketiede, kalium Humate kotitalouskemikaalit ja niin edelleen.

4, joita käytetään analyyttisina reagensseina, saippuoitumisreagensseina, hiilidioksidina ja kosteuden absorboijina.

5, kemianteollisuuden pesu saippua, shampoo pehmeä saippua, kerma, kylmä kerma, shampoo ja muut raaka-aineet. Lääketeollisuus progesteronin, vanilliinin ja muiden raaka-aineiden valmistukseen. Väriaineella käytetään melamiiniväriaineita. Kalium Humate Akut teollisuudelle käytetään emäksisten paristojen valmistukseen.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd