Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kalium Humate Veden imeytyminen

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Aug 10, 2017

Alkalipaloiden mekanismi on se, että alkalilla on veden imeytyminen, kaliumhoraatti, joka saa paikalliset solut dehydraamaan, alkali-ioni ja kudosproteiini muodostavat alkali-denaturoitun proteiinikompleksin, saponifiointi-rasvakudoksen, kalium Humate saippuoimisen aikana syntyvä lämpö voi aiheuttaa syvän kudoksen edelleen vahinkoa. Koska alkali-denaturoitu proteiinikompleksi on liukoinen, alkali-ionit voivat tunkeutua edelleen syvään kudokseen aiheuttaen vahinkoa.

Kaustinen polttoväli on yleensä yli kaksi astetta syvä, kalium Humate terävä kipu. Liuotettu nekroosi aiheuttaa haavan jatkavan syventämistä, palanut kuori on pehmeä, näyttää tahmealta liukas "saippuaa" tai "mätä tofu" muotoa muutoksen jälkeen tartunnan helposti rinnakkain haava sepsis. Kynsikosketus rasvahapolla tulee ohuemmaksi, kiiltohäviö, niin että naula on litteä lusikka. Kaliumhoraatti Laimennetun liuoksen kosketus voi aiheuttaa ihon kuivumisen, repimisen ja murtumisen. Kaustisen höyrysilmän ja ylemmän hengitysteiden ärsytys ovat voimakkaita ja voivat aiheuttaa silmän ja ylähengitysteiden palovammoja.

1, jota käytetään kuivausaineena, imukykyisenä, oksaalihapon ja erilaisen kaliumhöyryn tuottamiseksi, mutta myös elektrolyyttistä, kaiverrusta, litografiaa ja niin edelleen.

2, jota käytetään pääasiassa raaka-aineiden, kaliumhumaatin, kuten kaliumpermanganaatin, kaliumkarbonaatin ja niin edelleen. Lääketeollisuudessa kaliumin, boorin, spironolaktonin, maksan alkoholin, testosteronipropionaatin tuottaminen. Käytetään kevyessä teollisuudessa kalium-saippuoiden, alkaaliparistojen, kosmetiikan (kuten kylmän, voiteiden ja shampoiden) valmistukseen. Väriaineella kaliumhoraattia käytetään pelkistävien väriaineiden tuotannossa, kuten sinisen RSN: n pienentämisessä. Sähkökemikaalassa elektrolyyttistä, kaiverrusta ja niin edelleen. Tekstiiliteollisuudessa, käytetään painamiseen ja värjäykseen, valkaisuun ja mercerisointiin sekä runsaaseen määrään tekokuitua, kalium Humate-polyesterikuitua tärkeimmille raaka-aineille. Lisäksi käytetään myös metallurgisessa lämmityslaitteessa ja nahan rasvanpoistossa ja niin edelleen.

3, kemialliset perusraaka-aineet, Kalium Humate käytetään lääketieteessä, päivittäinen kemiallinen ja niin edelleen.

4, joita käytettiin analyyttisina reagensseina, saippuoitumisreagensseina, hiilidioksidina ja veden absorboivina aineina.

5. Päivittäistä kemianteollisuutta käytetään raaka-aineena likainen saippua, shampoo, kerma, kylmä, shampoo jne. Lääketeollisuutta käytetään flavonoidien, kalium Humate vanilliinin ja muiden raaka-aineiden valmistuksessa. Väriaineella käytetään melamiiniväriaineita. Akkuteollisuutta käytetään alkalisten paristojen valmistukseen.

1. Kuljetusasiat: Kun rautatieliikenne kuljetetaan, teräsputkia voidaan kuljettaa käytettävissä olevilla gondola-autoilla. Pakkauksen on oltava täydellinen ja kuormituksen on oltava turvallista. Kuljetuksen aikana on varmistettava, että säiliö ei vuoda, ettei se kaadu, ei putoa, kaliumhoraattia ei ole vaurioitunut. On kiellettyä sekoittaa helposti syttyvien tai palavien aineiden, happojen ja syötävien kemikaalien kanssa. Kuljetusajoneuvoissa on oltava vuotohätäkäsittelylaitteet.

2, varastointi: säilytetään viileässä, kuivassa, hyvin ilmastoidussa varastossa. Kalium Humate Poissa tulesta ja kuumuudesta. Kirjaston paras kosteus on enintään 85%. Pakkaus on tiivistettävä eikä kosteaa. pitäisi olla helposti (kyllä) palavaa, happoa, kuten erillinen varastointi, kalium Humate välttää sekoittamista. Varastoalueella on oltava sopivat materiaalit vuotojen vastaanottamiseksi.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd