Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kalium Humate Veden imeytyminen

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Jul 03, 2017

Kalium Humate Alkalinen palovamma-mekanismi on alkali-imeytyminen, joten paikallisten solujen dehydraatio, alkali-ioneja ja kudosproteiineja muodostamaan alkali-denaturoituja proteiinikomplekseja, kaliumhoraatin saippuoitua rasvakudosta, lämpö saippuoitumista voi aiheuttaa syvän kudoksen jatkumisen vaurioitumiseen. Koska alkali-denaturoitu proteiinikompleksi on liukoinen, alkali-ionit voivat tunkeutua edelleen syvään kudokseen, mikä aiheuttaa vaurioita.

Kaustiset palovammat ovat yleensä syvyys yli kahden asteen syvyyteen, väkivaltaisia. Haavan liukeneminen syvennettäessä haavaa, karvainen pehmeä, oli tahmeaa liukastumista "saippuaa" tai "mätä tofua" -tyyppisiä muutoksia, jotka olivat helppoja monimutkaisia ​​tartunnan jälkeen haavan sepsiksen jälkeen. Kynsikosketus emäksisellä alkalilla muuttuu ohuemmaksi, kalium Humate häviäminen, niin että kynsien litteä ja tasainen lusikka. Ohut liuos voi tehdä ihon kuivaksi, repimällä, mulkamalla. Syövyttävä höyry silmiin ja ylempi hengitysteiden ärsytys voimakas, voi aiheuttaa silmän ja ylähengitysteiden palovammoja.

Epäorgaaninen teollisuus kaliumin tuotannolle, kuten kaliumpermanganaatti, kaliumnitriitti, dikaliumvetyfosfaatti ja muut raaka-aineet. Kalium Humate Nissin käytetään raaka-aineena kalium-saippuaa, saippuaa, shampoo-saippuaa, kermaa, kermaa, shampooa ja niin edelleen. Lääketeollisuus progesteronin, vanilliinin ja muiden raaka-aineiden valmistukseen. Väriaineella käytetään melamiiniväriaineita. Akkuteollisuutta käytetään alkalisten paristojen valmistukseen. Käytetään kuivausaineena, imeytyneenä, kaliumhumaattia kaliumsaippua, oksaalihappoa ja erilaista kaliumsuolaa varten, mutta myös galvanointia, veistämistä, litografiaa jne. Varten; käytetään pääasiassa kaliumsuolan raaka-aineiden, kuten kaliumpermanganaatin, kaliumkarbonaatin tuottamiseen. Lääketeollisuudessa kaliumboorin, spironolaktonin, potassium Humate heparanin, progesteronin ja testosteronipropionaatin valmistamiseksi. Kevyessä teollisuudessa kaliumsaippua, emäksisiä paristoja, kosmetiikkaa (kuten kylmä kerma, kerma ja shampoo). Väritekniikassa väriaineiden tuottamiseen, kuten sinisen RSN: n vähentämiseen ja niin edelleen. Sähkökemiallisessa teollisuudessa, galvanoinnille, veistokselle ja niin edelleen. Kaliumhoraatti Tekstiiliteollisuudessa painopalvelut, värjäys, valkaisu ja mercerisointi sekä runsaasti polyesterikuidun pääraaka-aineita valmistetaan ihmisen tekokuitujen valmistuksessa. Lisäksi sitä käytetään myös metallurgisten lämmittimien ja nahan rasvanpoistoon ja niin edelleen. Kemialliset raaka-aineet, lääketiede, kotitalouskemikaalit ja niin edelleen. ; Käytetään analyyttisina reagensseina, saippuoitumisreagensseina, kalium Humata hiilidioksidina ja kosteutta absorboivina aineina, mutta myös lääketeollisuudelle.

1, jota käytetään kuivausaineena, imeytysaineena, oksaalihapon ja erilaisten kaliumien tuotantoa varten, mutta myös elektrolyyttistä, veistosta, litografiaa

2, jota käytetään pääasiassa raaka-aineiden kuten kaliumin, kuten kaliumpermanganaatin, kaliumkarbonaatin ja niin edelleen. Lääketeollisuudessa, kaliumboorin, spironolaktonin, heparanolin, testosteronipropionaatin ja niin edelleen. Kevyen teollisuuden kaliumsaippua, Kalium Humate alkaliparistot, kosmetiikka (kuten kylmä kerma, kerma ja shampoo). Väriainealalla Kalium Humate väriaineiden tuotannossa, kuten sinisen RSN: n pienentäminen ja niin edelleen. Sähkökemiallisessa teollisuudessa, galvanoinnille, veistokselle ja niin edelleen. Tekstiiliteollisuudessa, polyesterikuidun tärkeimpien raaka-aineiden painamiseen ja värjäykseen, valkaisuun ja mercerisointiin sekä runsaaseen määrään valmistettuja tekokuituja. Kalium Humate Lisäksi sitä käytetään myös metallurgisten lämmittimien ja nahan rasvanpoistoon ja niin edelleen.

3, kemialliset raaka-aineet, lääketiede, kotitalouskemikaalit ja niin edelleen.

4, joita käytetään analyyttisina reagensseina, saippuoitumisreagensseina, hiilidioksidina ja kosteuden absorboijina.

5, kemianteollisuuden pesu saippua, shampoo saippua, kerma, kerma, kerma, shampoo ja muut raaka-aineet. Lääketeollisuus progesteronin, vanilliinin ja muiden raaka-aineiden valmistukseen. Väriaineella käytetään melamiiniväriaineita. Akkuteollisuutta käytetään alkalisten paristojen valmistukseen.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd