Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kalium Humate Syy sameuden

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Sep 29, 2017

1, betonin kutistumisominaisuudet. Yhdistettynä kaliumhydroksidipäällysteiseen kalium Humateen huoneenlämmössä, kahden ensimmäisen supistumiskohdan on oltava hieman suurempi, kolmen kuukauden kuluttua siitä, kun betonin kutistumisekoitus on pienempi kuin lisätty.

2, jäädytys-sulatus. Kaliumhydroksidi sekoitetaan betoniin, tilavuustiheys kuin aika ei ole suuri, mikä osoittaa, että sen kompakti ja siten parempi jäädytys-sulatus suorituskykyä.

3, anti-sekamuotoiset ominaisuudet. Kaliumhydroksidi betonilla, kalium Humate sen läpäisevyysmerkki kuin koagulaation lisäys etiketin läpäisemättömyyteen on suurempi.

4, konkreettinen ryöstö. Kaliumhydroksidin kanssa sekoitettu betonin liukenemisaste on pienempi kuin ei-lisäaineen betonipitoisuus ja kouristuskerroin on pieni, kaliumhoraatti, jotta se voi säilyttää vaaditun suorituskyvyn käytettäessä esijännitettyä melee-maaperää.

5, muut ominaisuudet, lisäämällä kaliumhydroksidikerroskarbonaatiota ja korroosiota, kaliumhumatoa jne. On ollut testausselosteita. Yleensä normaalikäytössä ei havaittu olevan haittavaikutuksia.

Kaliumhydroksidiliuoksella ennen kuin ensimmäinen ei pysty suoraan panemaan kaliumhydroksidiliuosta volumetriseen pulloon, koska vesiin liuotettu kaliumhydroksidi on eksoterminen, kaliumhumaatti olisi punnittava tietyn määrän kaliumhydroksidia pieneen dekantterilasiin.

Ota 5,8 - 6 grammaa kaliumhydroksidia 1000 ml: aan tislattua vettä, kalium Humate-tislattua vettä, ennen käyttöä hiilidioksidin haihdutukseen, ota 3 g kaliumhydroksidia pieneen kapasiteettiin ja sitten 100 ml: aan tislattua vettä.

Sitten ruiskutetaan hitaasti keitettyyn hiilidioksidin poistamiseen ja jäähdytetään tislattu vesi / deionisoitu vesi ja sekoitetaan jatkuvasti lasitangon kanssa kaliumhydroksidin kiinteän liuoksen, täysin kaliumhydroksidin ja sitten sen luonnollisen jäähdyttämisen aikaansaamiseksi. tilavuuspulloon.

Sitten on keitetty hiilidioksidin poistamiseksi ja jäähdytetty tislattu vesi / deionisoitunut vesi lasin ja dekantterilasin pesemiseen 3-4 kertaa ja kosteusemulsio pulloon ja sitten pullon tilavuuskapasiteetti.

Noin puoli tuntia myöhemmin kaliumhydroksidin liuos onnistui.

Kiinteän kaliumhydroksidin sameuden syy on se, että kaliumhydroksidireagenssi sisältää karbonaattia. Kun alkoholiin lisätään kaliumhydroksidireagenssia, alkoholiin liukenematonta kaliumhoraattia, kaliumkarbonaattia ja natriumkarbonaattia, suspendoidaan alkoholiin, mikä johtaa liuoksen sameuteen. Avain liuoksen sameuden varalta on poistaa karbonaatti.

Jos haluat poistaa kaliumkarbonaattia kaliumkarbonaatin standardiliuoksessa, ota kaliumhydroksidireagenssien, kaliumhoraatin ja vaaditun konsentraation jälkeen metanolia, ravista, pudota se noin viikon ajan, kunnes liuos on kirkas. Hävitä saostua.

Mutta karbonaattien poistaminen kiinteästä kaliumhydroksidista, Kalium Humata ei voi käyttää edellä kuvattua menetelmää, koska 95% etanolin vesipitoisuudesta on korkea, osa karbonaatista liukenee veteen, sitä on vaikea erottaa ja sen jälkeen on tarpeen kiinteä kaliumhydroksidi Lisää 10% bariumkloridiliuosta (1 L noin 3 5 ml bariumkloridiliuosta), seisotetaan noin kaksi viikkoa, kalium Humata kunnes liuos on kirkas, suodata, hävitä saostuma ja ota liuos.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd