Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Tulenkestävän nesteen kaliumhumaatti

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Sep 11, 2017

Kaliumhydroksidi Tämän tuotteen käyttö on yleisempää, kemianteollisuuden erityisominaisuuksien soveltaminen on suuri, sitten tämän tuotteen käyttö paljon, tiedämme kuinka paljon?

Tulenkestävän nesteen valmistusmenetelmä: Reaktioastiaan lisättiin 8 kg rakeista kaliumhydroksidia, 7 kg jauhettua natriumkarbonaattia (kalsinoitu sooda) (valmistaja Asahi Glass Co., Ltd.) ja 30 kg metallisilicidia, jota seurasi 60 L vettä. Kun luonnollinen reaktio alkoi, kaliumhydroksidin pohjalta alkoi reagoida voimakkaasti reaktiosäiliöön alhaalta puolelta konvektion yläosaan.

Kun reaktiolämpötila nousee luonnostaan, reaktiolämpötila on alueella 80 - 90 ° C ja reaktiotila on aktiivisin. Reaktiolämpötila ei ole korkeampi kuin 92 ° C. Reaktio päättyy noin 10 h, erotetaan kiinteä aine ja saadaan noin 48 l (noin 70 kg) tulenkestävää liuosta. Jäljelle jäänyt kiinteä aine on metallisilicidilohko, jos se pestään vedellä, jolloin jäljelle jää noin 22 kg metallisia silisidilohkoja. Tässä jäljelle jäävässä metallisilicidilohkossa lisättiin noin 8 kg: n metallisilicidilohko ja lisättiin 30 kg: n metallisilicidiä toiseen reaktioon.

Samalla tavalla kuin ensimmäisessä reaktiossa, reaktioseokseen lisättiin 8 kg rakeista kaliumhydroksidia ja 7 kg jauhettua natriumkarbonaattia (kalsinoitua sakkaa) (valmistaja Asahi Glass Co., Ltd.), minkä jälkeen lisättiin peräkkäin 22 kg metallisilicidilohkosta ja 8 kg uutta metallisilicidilohkoa, minkä jälkeen lisätään 60 l vettä, jotta tulenkestävän reaktion toinen valmiste aloitetaan.

Valmistuksessa rakeisen kaliumhydroksidin ensimmäisen lisäyksen mukaisesti ja sitten lisäämällä jauhemaista natriumkarbonaattia (kalsinoitua soodaa) lisätään sitten metallisilicidilohko ja lisää sitten vesi lisäysjärjestyksessä alkaen kaliumhydroksidin pohjalta reaktio voidaan muodostaa ylös ja alas Convection-aktiivinen reaktio, joka on valmistanut tulenkestävän nesteen paremman suorituskyvyn.

Tässä artikkelissa voimme yleisesti ymmärtää tämän kaliumhydroksidin tulenkestävän liiman valmistusmenetelmää ja tätä valmistetta voidaan soveltaa paksuun pahviin, polystyreeni-vaahtoon ja muuhun kylmälaatuisen kehyksen levyn valmistukseen, TV-koteloon, Pakkausmateriaaleihin ja pöytiin ja tuoleihin sekä keittiöön astiat, toivon, että tekstin sisältö auttaa sinua auttamaan.

Kaliumhydroksidi kemiallisena aineena käytetään laajasti teollisuus-, kemian- ja muilla valmistusaloilla, sitten tämän tuotteen tuntemus, me ymmärrämme kuinka paljon, seuraava artikkeli kaikille selittämään tämän materiaalin piirustuksen testiperiaatteita ja tuloksia.

Periaate: Gram-negatiiviset bakteerit soluseinään laimeassa alkaliliuoksessa on helppo murtaa, ei-rikkoutuneen DNA-spiraalin vapautumista, niin että kaliumhydroksidisuspensio on tahmea, voidaan käyttää inokulointirenkaassa ulos tarttuvan langan , ja Gram-positiiviset bakteerit Laimennusalkaliuoksessa ei ole tällaista muutosta.

Menetelmä: Ota 1 tippa 40 g / l kaliumhydroksidin vesiliuosta (tuore valmistelu) puhtaaseen lasiseen, ravista hieman, sekoita ja sekoita vesipitoisella kaliumhydroksidiliuoksella, ja muutaman sekunnin välein mainita inokulaattorengas. ulos tahmea lanka.

Tulokset: Inokulaatio inokulaattorenkaan kanssa oli positiivinen, silti suspensio oli negatiivinen.

Sovellus: käytetään pääasiassa gram-negatiivisiin bakteereihin ja on helppo värjätä Gram-positiivisten bakteerien tunnistaminen. Suurin osa Gram-negatiivisista bakteereista 5-10 sekunnissa positiivisessa reaktiossa, ja jotkut tarvitsevat 30-45, Pseudomonas, Lactobacillus, Flavobacterium, Alcaligenes, Moraxella ja suurin osa positiivisesta 10: ssä, Acinetobacter, Moraxella vastasi hitaasti, useimmat kannoista 60-vuotiailla positiivisilla ja Gram-positiivisilla bakteereilla 60-vuotiaiden jälkeen on edelleen negatiivinen.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd