Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kalium Humate yleisempi

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Oct 19, 2017

Kaliumhydroksidi Tämän tuotteen käyttö on yleisempi, Kalium Humate erityinen soveltaminen kemianteollisuuden arvo on korkea, sitten tämän tuotteen soveltaminen paljon, Kalium Humate tiedämme kuinka paljon? Seuraava artikkeli kaikille kaliumhydroksidin tulenkestävän liiman valmistelusta, tulemme yhteen saadaksemme tietää siitä.

Tulenkestävän nesteen valmistusmenetelmä: Reaktioastiaan lisättiin 8 kg rakeista kaliumhydroksidia, 7 kg jauhettua natriumkarbonaattia (kalsinoitu sooda) (valmistaja Asahi Glass Co., Ltd.) ja 30 kg metallisilicidia, jota seurasi 60 L vettä. Kun luonnollinen reaktio alkoi, kaliumhumaatti kaliumhydroksidin pohjalta alkoi reagoida voimakkaasti reaktiosäiliöön alhaalta puolelta konvektion yläosaan.

Kun reaktiolämpötila nousee luonnostaan, kalium Humata reaktiolämpötila on välillä 80 - 90 ° C ja reaktiotila on aktiivisin. Reaktiolämpötila ei ole korkeampi kuin 92 ° C. Reaktio päättyy noin 10 h, erotetaan kiinteä aine ja saadaan noin 48 l (noin 70 kg) tulenkestävää liuosta. Jäljelle jäänyt kiinteä aine on metallisilicidilohko, jos se pestään vedellä, jolloin jäljelle jää noin 22 kg metallisia silisidilohkoja. Kaliumhoraatti Tässä jäljelle jäävässä metallisilicidilohkossa lisättiin noin 8 kg: n metallisilicidilohko ja 30 kg: n metallisilicidiä lisättiin toiseen reaktioon.

Samaan tapaan kuin ensimmäisessä reaktiossa, reaktioseokseen lisättiin 8 kg rakeista kaliumhydroksidia ja 7 kg jauhettua natriumkarbonaattia (kalsinoitua sakkaa) (valmistaja Asahi Glass Co., Ltd.), minkä jälkeen lisättiin peräkkäin 22 kg metallisilicidilohkosta ja 8 kg uutta metallisilicidilohkoa, kaliumhoraattia ja sen jälkeen 60 l: n vettä, jolloin tulenkestävän reaktion toinen valmiste aloitetaan.

Valmistuksessa, ensimmäisen rakeisen kaliumhydroksidin lisäämisen jälkeen ja sitten lisäämällä jauhemaista natriumkarbonaattia (kalsinoitua soodaa), lisää sitten metallisilicidilohko, kaliumhumaatti ja lisää sitten vesi lisäämällä järjestyksessä alkaen kaliumhydroksidireaktiota voidaan muodostaa ylös ja alas Convection-aktiivinen reaktio, joka valmistaa tulenkestävän nesteen parempaa suorituskykyä.

Kiinteä kaliumhydroksidin puhdistuskyky Uskon, että olemme kuulleet, tämä tuote on monella tapaa erittäin hyvä sovellus, jotta voidaan ymmärtää kaikkien, Kalium Humate parempaa ymmärrystä tästä tuotteesta, seuraava Xiaobian nimenomaan kaikille esitellä seuraavan Kiinteä kaliumhydroksidi rasvankestävyyteen, tulemme yhteen selvittämään sen.

1, 85og veden ensimmäistä valmistetta rasvanpoistosäiliöön, tuleva kaliumhoraattia ja sen jälkeen 21 g kiinteää kaliumhydroksidia, 25 g natriumsulfaattia, 5 g natriumglukonaattia ja 2 g natriumalginaattia, joka on lisätty rasvausveteen sekoittaen sulaa;

2, toisessa muovisessa ämpärissä 50 g: n vettä ja 3 g lisäaineita A ja 2 g lisäaineita B sekoituksessa 5-10 min, niin että se sulaa kokonaan säiliöstä kaadettuun kaliumhoraattiin ja loput 37 g vettä kaadetaan yhteen, eli huonelämpötilan rasvanpoistoaineen menetykseen;

3, öljyn yleisen ulkonäön ulkonäkö, kalium Humata vain tässä rasvanpoistossa imeytyy noin 10 min, jotta saavutetaan tyydyttävällä rasvanpoistoefektillä, kalium Humate rasvanpoistumisvuosina tosiasiallisesti öljyn ja veden lisäksi, kun työkappaleen pintavesi kalvo oli keskimääräinen vesikalvo Ainoa rasvanpoistomenetelmä on tarkoitettu parhaaseen hetkeen työkappaleen poistamiseksi.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd