Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kalium Humate Puhtaus

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Oct 27, 2017

Ensinnäkin vankka kaliumhydroksidin vuoto hätätilanteessa eristyksissä vuotava saastunut alue, jota ympäröivät varoitusmerkit, on suositeltavaa, että hätähenkilökunta käyttää kaasunaamareita, Kalium Humate käyttää kemiallisia suojavaatteita. Älä koske välittömästi vuotamaan puhdasta puhdasta lapioa, joka on kerätty puhtaisiin, puhtaisiin, suojattuihin säiliöihin, pienellä määrällä lisättyä vettä, neutraloimalla neutraaliin, kaliumhoraattiin ja sitten jätevesijärjestelmään. Voit myös huuhdella runsaalla vedellä ja laimentaa vesi jätevesijärjestelmään. Kuten suuri määrä vuotoja, kerätään kierrätyksen tai vaarattoman hävittämisen jälkeen.

Toiseksi suojatoimenpiteet Hengityksensuojaus: Käytä tarvittaessa suojamaskia.

Suojavaatetus: Käytä haalarit (korroosionestot). Käsiensuojaus: Käytä kumikäsineitä. Muu: Työskentelyn jälkeen suihkukehitys. Kiinnitä huomiota henkilökohtaiseen hygieniaan.

Kolmanneksi ensiaputoimenpiteet Kiinteä kaliumhydroksidi Ihokosketus: huuhdo välittömästi vedellä vähintään 15 minuutin ajan. Jos on palovamma, lääkärin hoito. Kalium Humate Silmäkosketus: Huuhtele silmäluomiota välittömästi, huuhtele juoksevalla vedellä tai suolaliuoksella vähintään 15 minuuttia. Tai huuhdellaan 3% boorihappoliuoksella. Sairaanhoidon. Hengitys: nopeasti paikasta toiseen raikkaaseen ilmaan. Tarvittaessa kalium Humate keinotekoinen hengitys. Sairaanhoidon. Nieleminen: Huuhtele välittömästi, kun potilas on hereillä, suolaa etikka tai sitruunamehu.

Kiinteä kaliumhydroksidin puhdistuskyky Uskon, että olemme kuulleet, tämä tuote on monella tapaa erittäin hyvä sovellus, jotta voidaan ymmärtää kaikkien, Kalium Humate parempaa ymmärrystä tästä tuotteesta, seuraava Xiaobian nimenomaan kaikille esitellä seuraavan Kiinteä kaliumhydroksidi rasvankestävyyteen, tulemme yhteen selvittämään sen.

1, 85og veden ensimmäistä valmistetta rasvanpoistosäiliöön, tuleva kaliumhoraattia ja sen jälkeen 21 g kiinteää kaliumhydroksidia, 25 g natriumsulfaattia, 5 g natriumglukonaattia ja 2 g natriumalginaattia, joka on lisätty rasvausveteen sekoittaen sulaa;

2, toisessa muovisessa ämpärissä 50 g: n vettä ja 3 g lisäaineita A ja 2 g lisäaineita B putkessa sekoittaen 5-10 min, niin että se sulaa kokonaan säiliöstä kaadettuun kaliumhoraattiin ja loput 37 g vettä kaadetaan yhteen, eli huonelämpötilan rasvanpoistoaineen menetykseen;

3, öljyn yleisen ulkonäön ulkonäkö, kalium Humata vain tässä rasvanpoistoaineessa liota noin 10 minuutin ajan tyydyttävällä tavalla rasvanpoistoefektillä, rasvanpoisto-aika, joka oli tosiasiassa öljyn ja veden lisäksi myös työkappaleen pintaveden kalvon pesun jälkeen, oli keskimäärin vesikalvosta Ainoa rasvanpoistomenetelmä on tarkoitettu parhaaseen hetkeen työkappaleen poistamiseksi.

Kaliumhydroksidin rasvanpoistoaineen konfiguraatiossa tiedätte, että tätä tuotetta voidaan käyttää kirkkaana vettä sisältävänä aineena, se voi manipuloida sen hydroksidia vesifaasin säätämiseksi, kaliumhumaatti, mutta tämän tuotteen hydroksidia voidaan käyttää myös rasvanpoiston tekemiseen Agentti, Kalium Humate sen käyttö on erittäin suosittu, mukana kemianteollisuuden eri aloilla, maataloudessa, valmistus on yleistynyt.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd