Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kalium Humate Action

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Sep 25, 2017

Kaliumhydroksidin rooli:

1. Epäorgaanista teollisuutta käytetään kaliumin, kuten kaliumpermanganaatin, kaliumnitriitin, dikaliumfosfaatin jne. Tuottamiseen.

2. Päivittäistä kemianteollisuutta käytetään raaka-aineena potaskesaippuaa, saippuaa, pehmeää saippuaa, lumikermaa, kylmää kermaa, shampooa ja niin edelleen. Lääketeollisuutta käytetään raaka-aineiden kuten progesteronin ja vanilliinin valmistamiseen.

3. Väriaineella käytetään melamiinivärejä

4. Akkuteollisuutta käytetään emäksisten paristojen valmistukseen. [4] käytetään absorbenttina kuivausaineena, jota käytetään potaskesaippua, oksaalihappoa ja erilaista kaliumsuolaa varten ja jota käytetään galvanointiin, kaiverrukseen, litografiaan jne. Sitä käytetään pääasiassa raaka-aineena kaliumin tuotannolle, kuten kaliumpermanganaatille ja kaliumkarbonaattia.

5. Sähkökemiallisessa teollisuudessa elektrolyyttistä, kaiverrusta jne. Tekstiiliteollisuudessa sitä käytetään värjäykseen, valkaisuun ja mercerisointiin ja sitä käytetään pääasiallisena raaka-aineena tekokuitujen ja polyesterikuitujen valmistamiseksi.

Kaliumhydroksidi: kaliumhydroksidi (kemiallinen: KOH, tyyppi: 56.11) valkoinen jauhe tai hiutale kiinteä. Sulamispiste 360 ​​- 406 ° C, kiehumispiste 1320 - 1324 ° C, suhteellinen tiheys 2,044 g / cm, leimahduspiste 52 ° F, taitekerroin n20 / D1,421, höyrynpaine 1 MMHG (719 ° C). Se on erittäin emäksistä ja syövyttävää. Helppo imeytyä kosteuteen ilmassa ja kosteudessa, absorboida hiilidioksidia ja tulla kaliumkarbonaatiksi. Liuotetaan noin 0,6 annokseen kuumaa vettä, 0,9 kylmää vettä, 3 etanolia ja 2,5 glyseriiniä. Kun se on liuennut veteen, alkoholiin tai käsitelty hapolla, syntyy suuri määrä lämpöä.

Rooli: Epäorgaanista teollisuutta käytetään kaliumin tuottamiseen, kuten kaliumpermanganaatti, kaliumnitriitti, dikaliumfosfaatti jne. Päivittäistä kemianteollisuutta käytetään raaka-aineena kalium-saippuaa, pesuainetta, pehmeää saippuaa, lumikermaa, kylmää kermaa, shampoo ja niin edelleen. Lääketeollisuutta käytetään raaka-aineiden kuten progesteronin ja vanilliinin valmistamiseen. Väriaineella käytetään melamiinivärejä. Akkuteollisuutta käytetään alkalisten paristojen valmistukseen.

Sovelluskenttä

1. Käytetään kuivausaineena ja imukykyisenä, käytetään oksaliinihapon ja erilaisten kaliumsuolojen valmistamiseen ja käytetään galvanointiin, kaivertamiseen, litografiaan jne.

2. Käytetään pääasiassa kaliumin tuotantoon, kuten kaliumpermanganaatille ja kaliumkarbonaatille. Lääketeollisuudessa käytetään kaliumboorin vetyä, vasta-ainetta, salisyylihappoa, propionaattia jne. Kevytteollisuudessa käytetään kalium-saippuaa, alkaliparistoja, kosmetiikkaa (kuten kylmää kermaa, voiteita ja shampooja). Väriaineella sitä käytetään alv-väriaineiden tuottamiseen, kuten sinisen RSN: n vähentämiseen. Sähkökemiallisessa teollisuudessa galvanointia, kaiverrusta jne. Tekstiiliteollisuudessa sitä käytetään värjäykseen, valkaisuun ja mercerisointiin ja sitä käytetään pääasiallisena raaka-aineena tekokuitujen ja polyesterikuitujen valmistukseen. Lisäksi sitä käytetään metallurgisessa lämmityslaitteessa ja nahan rasvanpoistossa.

3. Peruskemikaalien raaka-aineet farmaseuttiselle ja päivittäiselle kemianteollisuudelle.

4. Käytetään absorboivina analyyttisille reagensseille, saippuoimisreagensseille, hiilidioksidille ja vedelle.

5. Päivittäistä kemianteollisuutta käytetään raaka-aineena pesu-ja pesu saippua, pehmeä saippua, lumi kerma, kylmä kerma, shampoo ja niin edelleen. Lääketeollisuutta käytetään raaka-aineiden kuten progesteronin ja vanilliinin valmistamiseen. Väriaineella käytetään melamiinivärejä. Akkuteollisuutta käytetään alkalisten paristojen valmistukseen

Sisältöanalyysi

Tarkka mainittu näyte on noin 1,5 g, liukoinen 40 ml: aan uutta kiehuvaa ja jäähdytysvettä, kylmä 15 ° C: seen, fenolftaleiini-testirajapinnalla (TS-167) useilla pisaroilla 1 molaarisella happotasolla. Kun vaaleanpunainen katoaa, rekisteröi kulutetun hapon määrä, lisää metyylialkuperäinen testiliuos (TS -148) ja jatka titrausta kunnes vaaleanpunainen on vakio. Merkitse titraukseen tarvittavat hapot kokonaisuudessaan. Jokainen Ml 1 moolia / l rikkihappoa vastaa 56,11 mg kokonaisalkaliinisuutta (KOH).


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd