Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Nestemäärällä on tietty määrä

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Oct 18, 2017

Neste on yksi kolmesta suuresta fysikaalisesta muodosta. Sillä ei ole tarkkaa muotoa, ja säiliö usein vaikuttaa siihen. Mutta sen tilavuus on vakio paineessa ja lämpötilassa muuttumattomana. Lisäksi nesteen painetta säiliön puolella on erilainen kuin muiden tilojen paine. Tämä paine lähetetään kaikkiin suuntiin, ei laskeutumassa ja syvyyksessä (mitä syvempi vesi, sitä suurempi vedenpaine).

Ominaisuudet: Ei määriteltyä muotoa, nestettä, ja säiliö usein vaikuttaa siihen. Säiliön muoto, neste, nesteen muoto. Se on tietty tilavuus ja nesteen tilavuus on vakio paineessa ja lämpötilassa muuttumattomana. On vaikea pakata pienemmälle äänenvoimakkuudelle

Suhde paineen lämpötilaan

Nesteen tilavuus on vakio paineen alaisena ja lämpötilan muuttumattomana. Lisäksi neste painostaa säiliön sivuille samoin kuin muita fyysisiä tiloja. Tämä paine lähetetään kaikkiin suuntiin, ei laskeutumassa ja syvyyksessä (mitä syvempi vesi, sitä suurempi vedenpaine).

Lämpötilan tai alennetun paineen nousu voi yleensä haihtua nestettä ja tulla kaasuksi, kuten lämmitysvedeksi vesihöyryyn. Paine tai jäähdytys voi yleensä kiinteyttää nestettä ja tulla kiinteäksi, kuten vähentämällä vettä jään päälle. Paine ei kuitenkaan liukoi kaikkia kaasuja, kuten happea, vetyä ja heliumia.

Nestemäiset ja kiinteät nesteet ja isotrooppiset ominaisuudet (fysikaaliset ominaisuudet eri suuntiin), koska kiinteän aineen nestettä aiheuttavat esineet johtuvat lämpötilan noususta johtuen atomi- tai molekyylikalvosta ja eivät enää pysty pitämään alkuperäistä kiinteää asemaa, joten virtaus syntyy. Mutta tässä vaiheessa molekyylien tai atomien välinen vetovoima on suurempi, joten ne eivät hajoa, joten nesteellä on vielä tietty määrä.

Itse asiassa monet pienet alueet nestemäisen sisätilan edelleen rakenteeltaan samanlainen kide - "kiteinen alue". Likviditeetti on "luokan vyöhyke", joka voidaan siirtää toisistaan ​​toiseen. Teemme metaforaa, asfaltti pois "liikenteestä", jokaisella autoilla on kiinteä asema, joka on "vyöhykkeellä", ja suhteellinen liike auton ja auton välillä, mikä luo koko joukkueen virran.

Nestemäärä eroaa kaasusta, sillä on tietty määrä. Neste on erilainen kuin kiinteä tila. Se on nestemäistä ja siksi sillä ei ole kiinteää muotoa. Nestekiden lisäksi sekä nestemäiset että amorfiset kiinteät aineet ovat isotrooppisia, jotka ovat nesteen pääasialliset makroskooppiset piirteet.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd