Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Humic Acid lajien lajike

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Oct 09, 2017

Humiinihapot ovat moninaisia. Luonnonmukainen humihappo on pääasiassa eläin- ja eläimistä jäljellä orgaanisen aineksen muodostumisen mikrobien hajoamisen jälkeen, joka on yhteinen maaperässä, turpeessa ja hiukkasessa, kasvien kasvu ja maaperän ekosysteemi ovat tärkeässä asemassa.

Humiinihappolannoitteilla on tärkeä rooli humihapossa, jota seuraa muutamia suuria jälkiä, mikrobisia ja muita ravintoaineita. Humiinihapon monimutkainen rakenne ja ominaispiirteet, luonnollisesti päätti, että humusihappolannoite on monitoiminen orgaaninen lannoite. Niistä maaperän ominaisuuksien parantaminen on yksi humihapon tärkeimmistä roolista.

Parannettu hapan maaperä ja suolaliuos

Kokonaisrakenne on maaperän hedelmällisyyden perusta. Humiinihappolannoitteiden paikallinen käyttötarkoitus osoitti, että humusihappolannoitteet voivat lisätä maanmuokkausrakennetta. Mukaan Kiinan tiedeakatemian Shenyang ekologinen sovellus testi, humic acid lannoite maaperän vettä stabiileja aggregaatit kasvoi 10%: sta 20%; biologisen humihappoyhdistelmän lannoitekokeiden soveltaminen, maaperänveteen vakaa aggregaattirakenne kasvoi myös merkittävästi. Lannoitteen käytön jälkeen maaperän löysä, voimakas kasvien kasvu ja maaperän kestävyys.

Humiinihappotuotteiden pääasiallinen käyttö maataloudessa

1, voi edistää solujen jakautumista ja kasvua stimuloida satoa juurtua, voidaan käyttää luonnollisena juurtumisena jauheena, voidaan käyttää myös siementen pukeutumista ja dip juurihoitoa.

2, voi suuresti parantaa satoa sokeripitoisuutta, jotta viljelykasvut, joilla on estävää kykyä murskata, juuret, vähentää tuholaisia ​​ja sairauksia, vähentää kasvien lehdet äkillinen avautumislujuus, vähentää lehtien hengitystä, jotta vartalo vettä parantaa tilanne, on luonnollinen vahva kuivuusvastuksen agentti.

3, parantaa maaperän rakennetta, edistää maaperän kasaantumisrakennetta, nopeuttaa orgaanisen aineksen muuntamisen hajoamista, erityisesti kemiallisten lannoitteiden pitkän aikavälin yksittäiskäyttöä, koneen korjaamista, peltokasvua, joka aiheutuu huomattavasta maaperän parantamisvaikutuksesta.

4, neutraloida maaperän pH, sovittaa maaperän PH-arvo, lisätä hivenaineita juurista lähteisiin tai muihin osioihin toiminnan nopeutetun aineenvaihdunnan alkutuotteen imeytymisestä ja siten parantaa maataloustuotteiden laatua.

Humiinihapon tuotteet ovat tärkein käyttö teollisuudessa

1, briketti sideainetta. Lisää pieni määrä hyvää viljaa, hyvä pintajakauma, niin että briketti saa tarpeeksi kuumaa ja kylmää voimaa ja vakautta.

2, keraamiset lisäaineet. Voidaan parantaa keraamista aihion lujuutta noin 80%, plastisuusindeksi 40% tai enemmän, voi lisätä muta, lasite lietevirta yli 50%, on hyvä jäänesto, parantaa vihreää rintakehää ja sen absorptiokykyä lasista

3, öljynporausapu. Se voi parantaa seinän voitelua, jolloin tiivistämisen estävä vaikutus on merkittävä.

4, voidaan käyttää rehuina, lääketieteellisinä lisäaineina, kattiloiden pesuaineina ja veden laadun stabilointiaineina.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd