Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Humiinihappo on tehokas rooli

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: May 18, 2017

Humiinihappo on luonteeltaan suuri orgaaninen molekyyli. Useilla aloilla on sovellus, rypäleiden istutusprosessissa, lannoitteiden käyttö, Humic Acid on erittäin hyvä vaikutus.

1. Humihapoilla voi olla synergistinen vaikutus lannoitteisiin, ja lannoitteiden lisäämisen vaikutuksen lisäksi ne voivat myös ratkaista maaperässä jäljellä olevaa lannoitetta.


2. Voidaan parantaa maaperän kokoomarakennetta, ojentaa soveltamalla orgaanista lannoitetta, tärkein tehtävä on lisätä maaperän läpäisevyyttä, Humic Acid parantaa maaperän kertymistä rakenne, humusihappo on myös tämä ominaisuus.


3. Hyödyllisten mikro-organismien aktiivisuuden lisääminen, miksi monet ihmiset rakastavat lisätä bakteerilannoitteita perustilannoitteeksi, ja humihapot voivat parantaa niiden toimintaa.


4. Suolaisten maaperien parantamiseksi Humic Acidin monien keittosuolojen muodostuminen johtuu maaperän hienojen hiukkasten kapillaarisuudesta ja lannoitteen pitkäaikaisesta kertymisestä lannoitteeseen. Humiinihappo voi edistää suurten rakeisten aggregaattien muodostumista ja vähentää kapillaarisuutta suolaliuos-maaperän ohjaamiseksi. Humiinihapon vaikutus matalan juuren kuolevaan taimiin suolaisessa maaperässä on ilmeinen.


5. Parannetut happamat maaperät, jotka eivät ainoastaan ​​voi säätää suolaliuosta, vaan myös parantavat hapanta maaperää.


Lisää: On syytä mainita, että rypäleiden ohuella, yhdistettynä humiinihappokäsittelyyn, ei pelkästään voi saavuttaa edellä mainittuja etuja, vaan se voi myös edistää juuriston palautumista. Monet yritykset ovat nyt myös Humic Acid -komposiittilannoitteiden tuotannossa, Humic Acid, mutta hyviä tai huonoja, on korjattava oikea valikoima tuotteita.

Termi "humihappo" on edelleen ongelma. Maaperätieteilijät korostavat muodostumisprosessin mikrobien roolia ja vaativat sitä, että sitä kutsutaan humihapoksi. Kivihiilitieteilijä, jonka pääasiallisena kehitystyönä kasveja, on tarkoitus kutsua "humusihapoksi". Tällä hetkellä Humic Acid alalla teollisuuden sovellus, yleinen Yleinen "humusihappo".

Koska humihapot eivät ole puhtaita aineita, ne ovat tyyppisiä aineita ja ovat monimutkaisia ​​seoksia. Sen koostumus vaihtelee suuresti lähteestä, ja viime vuosina Humic Acid on humaanihapon luonne fermentaatiosta vielä määriteltyä, mutta sitä kutsutaan "humiinihapoksi".


Humihappojen käsite on monilla eri merkityksillä: eläinten ja kasvien, lähinnä kasvien, jäämät mikrobien hajoamisen ja transformaation kautta sekä joukko geokemiallisia prosesseja, jotka ovat aiheuttaneet ja kertyneet orgaanisten aineiden luokkaan.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd