Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Humic Acid paras vaikutus

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Aug 02, 2017

Ensinnäkin humusihappolannoite valitaan sovellusmenetelmän mukaisesti. Jos käytetään impulssina, tippuviljelyssä tai lehtien ruiskutuksessa, on suositeltavaa käyttää kaliumhumaa, Humic Acid ammonium humataa tai fulvovihappoa, ammoniumfenvaleraattia. Jos käytetään humalahappopohjaisena lannoitteena, on suositeltavaa valita ammonium humihappo tai ammoniumnitraatti humate ja muut lannoitteet. Sovelluksen tulisi kiinnittää huomiota maaperään haudattuun, koska humiinihapon ammonium- ja ammoniumbikarbonaatti on tuotteen yhdistelmä, Humic Acid helppo haihtua, Shi tai lehti spray. Älä myöskään anna natriumia humataa korkeissa pH-arvoissa (suolaliuos).

Toiseksi satoasetusten ja kasvusolmujen mukaan valitaan humusihappolannoite. Hedelmäpuihin, esimerkiksi lannoitteiden lannoitteiden korostaminen lannoitteiden putoamisessa, kaliumlannoite, Humic Acid kevätlannoitus keskittyy typpilannoitteeseen, itävyyserotus keskittyy fosfaattilannoitteeseen ja kaliumlannoitteeseen hedelmän laajentumisjaksoon, on keskityttävä typen lannoite, Humic Acid potash lannoite, kalsium lannoite ja mikro-lannoite. Lisäksi, mutta myös mieltymykset viljelykasvien lannoituksesta. Esimerkiksi hedelmäpuita, munakoiso vihanneksia, tupakkaa, sokeriruokoa jne. Ovat kaliumkasveja, Humic Acid paras käyttö kalium humate lannoitteesta.

Lopuksi humusihappolannoitteet valitaan sadon luokkaan ja kustannuksiin perustuen. Humiinihappo Humiinihappolannoite ravinteiden tyypin ja määrän mukaan jaetaan humusihappoelementtilannoitteeseen, humusihappoliuokseen (sekoitettuun lannoitteeseen), humiinihappoon tarkoitettuun orgaaniseen lannoitteeseen, humusihappoon, orgaaniseen orgaaniseen yhdisteeseen, lannoitteeseen, humiinihapon jäljitettävään lannoitteeseen.

Kasvien ja hedelmäpuiden voit valita humusihappo orgaaninen lannoite, humusihappo orgaaninen - epäorgaaninen yhdiste lannoite tai humihapon hivenaineita lannoitteessa, Humic Acid nämä lannoitteet, käyttö humihapon, orgaanisessa aineessa voi saavuttaa 20% 45%, voi tehokkaasti parantaa maun ja värin. Jos sitä käytetään suihkutus- tai lehtihiukkasina, on suositeltavaa valita humiinihappo tai fulvovihappoa sisältävä vesiliukoinen lannoite, vaikkakin näiden lannoitteiden korkeammat hinnat, mutta nopeat ja tehokkaat, ja siksi niitä käytetään taloudellisten viljelykasvien suurempaan arvoon. Vaikka humusihappoa voidaan käyttää viljelykasvintuhoojan, Humic Acid -kasvintuhoojan, mutta taloudellisista syistä, ennen kasvien istuttamista, ennen kukintoa, turvota, kääntää väriä neljä keskeistä jaksoa jokaisen impulssin 1-2 kertaa, turvotus ja väri Yhdistetty sillä ruiskutusvaikutus on parempi.

Ming-dynastian Li Shizhen "Compendium of Materia Medica" on "Wu Jin San", humihappo materiaali on ollut ihmisen sovellus on ollut 400 vuotta historiaa, maassa humus happoa löydettiin ja uutetaan koko 220 vuotta The . Tällä hetkellä maailma on julkaissut suoraan tai epäsuorasti humiinihappoaineita 70 ryhmää, koska orgaanisia raaka-aineita on käytetty laajasti maataloudessa, metsätaloudessa, karjataloudessa, pörssissä, kalastuksessa, öljyssä, kemikaalissa, rakennusmateriaaleissa, kevyessä teollisuudessa, lääkkeissä, Humic Hapan ympäristönsuojelu Monet kentät. Tällä hetkellä maataloustuotannon päätuotteita ovat fulvic-happo-orgaaninen-epäorgaaninen lannoite ja fulvic-happo, kuten pakkauslannoitteiden raaka-aineet Kamei bonus, Jinli, voitto, kasvien hormonit, Humic Acid maaperän muutokset, kuivuus aineet, torjunta-aineet kuten tekijöille.

Humiinihappo on eräänlainen luonnollinen orgaaninen aine. Se on vanhan kasvin tuote, joka hajottaa ja syntetisoi mikro-organismeja. Se on heikko happamuus, veden imeytyminen, Humic Acid -kolloidi, adsorptio, ioninvaihto, kompleksointi, redox ja fysiologinen aktiivisuus. Odota. Humiinihappomolekyylipainon koon ja liukoisuuden mukaan, jaettu fulvovihappoon, suolahappoon ja mustan fulvovihapon. Humiinihappo Fulvicin hapalle on tunnusomaista sen pieni molekyylipaino, hapan ryhmät, jotka ovat liukoisia happoon, alkaliin ja veteen ja jotka ovat helposti kasvullisia imeytymisominaisuuksia, joita käytetään laajalti maataloustuotannossa. Biokemiallinen täplähapihappo puhdistetaan fulvic-hapon perusteellisen käymisen jälkeen, joka sisältää fulvicihapon, Humic Acidin, lisäksi myös 17 erilaista aminohappoa, proteiineja, nukleiinihappoja, vitamiineja, sokereita, erilaisia ​​entsyymejä, erilaisia ​​mikroravintoaineita .

Humiinihappo on perinteinen kiinalainen lääketiede, Humic Acid ei ole kovin vahva, vaikkakin nopea vaikutus, mutta enimmäkseen hitaasti, laitoksen pehmennys, jolloin yin ja yang ovat tasapainossa, sairastuvat sairauden hoitoon ja paranevat kasviston elinvoimaisuus ja koskemattomuus


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd