Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Humiinihapon rakenne

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Aug 17, 2017

Yksi, mitä kutsutaan humiinihapoksi

Humiinihappo on luonnollisten orgaanisten makromolekyyliyhdisteiden seos. Luonnossa läsnä oleva läsnäolo on suurinta humiinihapon osuutta maaperässä, humaanihappo on fysikaalis-kemiallinen heterogeeninen monimutkainen molekyylipaino on polydisperse, seos valmistetaan luonnollisesta, suurimolekyylipainosta, keltaisesta mustaan, amorfisesta, kolloidisesta, rasvasta ja aromaattinen orgaaninen polyelektrolyyttikoostumus, ei voi käyttää yhtä kemiallista rakennetta, joka.

Toiseksi, missä on humiinihappoa?

1, syntynyt humaanihappo, joka pääasiallisesti kasvaa mikro-organismien vaikutuksesta erityisten makromolekyylien orgaanisten yhdisteiden seoksen luokkaan.

2, kivihiilihappo on mikrobien hajoaminen ja kasvien muuntaminen, mutta myös pitkän aikavälin geologisten ja kemiallisten vaikutusten jälkeen ja luokan makromolekyylisten orgaanisten yhdisteiden muodostumisen.

Kolmanneksi humiinihapon rakenne ja toiminta

1, rakenne

Humihappo on eräänlainen luonnollinen orgaaninen heikko happo, joka koostuu fulvicihaposta, mustafeenihaposta ja ruskeasta haposta kolme osaa.

2, elementtien koostumus

Kivihiilihapon ja maaperän orgaanisen aineen humiinihapossa on samanlainen rakenne ja luonteen humihapon hiilen, vedyn ja hapen pääelementeissä, on pieni määrä typpeä ja rikkiä erilaisten funktionaalisten ryhmien lisäksi.

3, roolin humusihappo

Suurin osa maaperän orgaanisesta aineesta on humiinihappoa, humusihappo syövyttävään happoon on pääruumi ja sen yhdistelmä metalli-ioneilla, humiinihappo on aktiivisin ja tehokkain osa orgaanista ainetta.

(1) humihapon suora vaikutus

Kasvavan kasvien kasvua ja kasvattaa satoa.

(2) epäsuora vaikutus

Fyysinen rooli

A. Parantaa maaperän rakennetta. B. Maaperän halkeilun ja eroosion ehkäisy. C. lisätä maaperän vesimäärää, parantaa kylmänkestävyyttä. D. tehdä maaperän värin tummemmaksi, edistää aurinkoenergian imeytymistä. ② kemiallinen vaikutus. A. Säädä maaperän pH. B. Ravintoaineiden ja veden imeytymisen parantaminen ja optimointi. C. lisää maaperän puskurikapasiteettia. D. Alkaalisissa olosuhteissa on luonnollista kelatointiainetta (kelatoitunut metalli-ioneilla, edistää kasvien imeytymistä). E. Runsaasti orgaanisia aineita ja mineraaleja, jotka ovat välttämättömiä kasvien kasvulle. F. parantaa orgaanisten lannoitteiden liukoisuutta ja vähentää lannoitteen menetystä. G. Ravintoelementti muunnetaan tilaksi, jonka kasvi imeytyy helposti. H. voi vahvistaa kasvin typen imeytymistä, vähentää fosforin kiinnittymistä, tunkeutua maaperän typen ja fosforin ja muiden elementtien, maaperän säilytyslaatikkoon ja nopeuttaa ravinteiden prosessia kasvirungossa, parantaa epäorgaanisen lannoitteen käyttöä Humiinihappo on siten "varanto" kasvin ravintoaineille ja fysiologisesti vaikuttaville aineille.

③ biologiset vaikutukset

A. Edistää edullisten mikro-organismien kasvua ja lisääntymistä maaperässä. B. luonnollisen kasvitautien vastustuskyvyn parantamiseksi, tuholaiskestävyys.

Neljänneksi yleisesti käytetyt humihapposekvenssit ja -ominaisuudet

Tällä hetkellä lannoitteena yleisesti käytetty humusihappo jaetaan ruskohiilihapon humaaniin happoon, höyrytettyyn humihappoon, turpeen (nurmi humihappo).

1, ruskohiilihumihappo on hiilen (diagenesis) tuotteiden toista vaihetta, karvas hiilifaasissa ei ole humusihappoa, ruskohiilihappoa, jonka kokonaispitoisuus on 1 - 85%, ruskohiilen ruskea ulkonäkö, musta syvyyteen voidaan jakaa

(1) maaperän ruskohiili: hiilenmuodostusaste on matala, alhaisen hiilipitoisuuden omaava, humushappopitoisuus on suurempi, yleensä yli 40%.

(2) kirkkaan ruskean hiilen: syvempi hiilipitoisuus, hiilipitoisuus on korkeampi, humushappopitoisuus on alhainen, yleensä 1-10%.

(3) tiheä ruskohiili: enintään 1-30%: n humihappopitoisuuden välillä (1) ja (2) välillä.

2, hiukkasainen humusihappo, joka tunnistaa hiilen, tunnetaan yleisesti nimellä Johnson. Yleensä lähellä tai alttiina ruskohiilen, bitumipitoisen kivihiilen, antrasiitin, ilman, auringonpaisteen, sateen ja lumen, hiekan, jäädytettyjen ja muiden tunkeutumisen aiheuttamien sateiden pinnan ja tuotteen muodostumiselle. Tämän prosessin avulla tuotettu humiinihappo on tullut humiinihapon humusihappo, joka tunnetaan myös luonnollisena regeneroiduna humushapona, humusihappopitoisuus hiukkasissa vaihtelee suuresti 5-80%.

3, turve (turve, turve jne.) Humusihappo

Turve on hiilen muodostumisen alkuvaihe, joka tunnetaan myös nimellä turve, kiinan turpeen humushappopitoisuus 20-40 prosentissa. Turpeen orgaanisessa aineessa ei hajota kasvien jätteet ja humusihappokoostumus, kun taas humaanihappopitoisuus on 20-40%.

Viidenneksi, Humic Acid Lannoitteiden kehitysnäkymät

1, koko vihreää ruokaa, laadunvalvontajärjestelmä, koko on saavuttanut EU: n, Yhdysvaltojen, Japanin ja muiden kehittyneiden maiden, elintarvikkeiden laatu ja turvallisuusnormit, on ollut kansainvälisissä standardeissa, mutta miten tuottaa vihreää elintarvikkeiden turvallisuutta , perustavanlaatuinen ongelma on se, miten voittaa ja estää maaperän pilaantumisongelma. Lannoituksen näkökulmasta meidän on noudatettava orgaanisten ja epäorgaanisten lannoitteiden yhdistelmää, Humic Acid Lannoitteiden käyttö on ainoa vaihtoehto, humihappo ja lannoite voidaan yhdistää 1 +1> 2 integroidun vaikutuksen saavuttamiseksi.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd