Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Humiinihappo hyvä vaikutus

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Jul 12, 2017

Humiinihappolannoitteet soveltuvat kaikenlaiseen maaperään, Humic Acid, mutta erilaisissa maaperäolosuhteissa, tuotto-vaikutus on erilainen.

Tuotantotesti osoitti:

① orgaanisen aineen puute karuilla ja alhaisella saannolla, Humic Acid Humic acid lannoitteiden saannon kasvu; Humiinihapon hedelmällinen maaperä korkeatehoisissa lannoitteissa humusihappolannoitteiden levittämisessä voi myös lisätä tuotantoa, mutta suhteellisen köyhän maaperän

② huono rakenne hiekka, Humic Acid suolaliuosta maaperässä, hapan punainen maaperän Humic Acid Lannoite, tuotto vaikutus on erityisen ilmeinen.

③ Maaperän ravinnepitoisuus vaikutti suuresti humusihappolannoitteiden saantoon. Humiinihappo Tulokset osoittivat, että ammoniumhumihapon saanto oli korkeampi kuin humiinihapon, Humic Acidin ja humiinihapon vaikutus maaperään oli alhainen. Vähemmän, typen ja fosforin vakava epätasapaino maaperässä, Humic Acid tai nopeammin vaikuttava kiinteä maaperä voimakkaammin, lannoite vaikutus on merkittävämpi.

④ kostea happo, Humic Acid Lannoite voi imeä vettä, Humic Acid parantaa hengittävä tilanne, kasvojen syntyminen, hiukset juuret suotuisat; kuiva ja kuiva maa, humusihappo, humusihappolannoite voi imeä vettä, Humic Acid -vettä, ylläpitää maaperän kosteutta, vähentää haihtumista ja parantaa sadon kuivuuden kestävyyttä. Humiinihappo Huomattakoon, että humusihappotehdas on hiivan lannoite, kuiva maaperä kastelulla, Humic Acid, vaikutus on parempi.

Ensinnäkin humusihappolannoite valitaan sovellusmenetelmän mukaisesti. Jos käytetään Chong Shi, tippua kastelu tai lehtien ruiskutus, on suositeltavaa käyttää kalium humata, Humic Acid ammonium humate tai kalium fulvaatti, ammonium fenvaleraatti. Jos käytetään humalahappopohjaisena lannoitteena, on suositeltavaa valita ammoniumhumihappo tai ammoniumnitraattihinaatti ja muut lannoitteet. Sovelluksen tulisi kiinnittää huomiota maaperään haudattuun humiinihapon ammoniumhumapon ja ammoniumbikarbonaatin tuottamiseen. yhdistelmä, Humic Acid helppo haihtua, Shi tai lehti spray. Älä myöskään käytä natriumhumatoita korkeissa pH-arvoissa (suolaliuos).

Toiseksi Humic Acid viljelysuositusten ja kasvusolmujen mukaan valitsee humusihappolannoitteet. Hedelmäpuille esimerkiksi lannoituksen korostaminen lannoitteiden putoamisessa, kaliumlannoitteena, Humic Acid kevätlannoitus keskittyy typpilannoitteeseen, Humic Acin itävyys ja fosfaattilannoitteiden ja kaliumlannoitteiden keskittämisen eriytyminen hedelmän laajentumisjaksoon. on keskityttävä typpilannoitteeseen, kaliumhydroksidiin, Humic Acid kalsiumiin ja mikro-lannoitteisiin. Lisäksi, mutta myös mieltymykset viljelykasvien lannoituksesta. Esimerkiksi hedelmäpuita, Humic Acid munakoiso vihannekset, tupakka, sokeriruoko, jne. Humic Acid ovat hi kalium viljelykasveja, Humic Acid paras käyttö kalium humate lannoite.

Lopuksi humusihappolannoitteet valitaan sadon luokkaan ja kustannuksiin perustuen. Humiinihappolannoite, joka koostuu humusihappo-lannoitteesta, humusihappoyhdisteestä (sekoitettu), humiinihappo-orgaanisesta lannoitteesta, Humic Acid -humapöksistä, orgaanisista yhdisteistä, epäorgaanisista yhdisteistä, humiinihapon hivenaine-lannoitteista.

Kasvi- ja hedelmäpuita varten Humic Acid voit valita humihappo orgaaninen lannoite, humusihappo orgaaninen - epäorgaaninen yhdiste lannoite tai humihappo hivenaine lannoite, nämä lannoitteet, Humic Acid humiinihapon käyttö Orgaanisessa aineessa voi saavuttaa 20% 45%: iin, Humic Acid voi tehokkaasti parantaa maun ja värin viljelyä. Jos käytetään suihkutus- tai lehtihiukkasina, Humic Acid on suositeltavaa valita humiinihappo tai fulvicihappoa sisältävä vesiliukoinen lannoite, vaikka lannoitteen hinta on korkeampi, Humic Acid mutta nopea, tehokas, Humic Acid ja sitä siksi käytetään taloudellisten kasvien korkeampi arvo. Vaikka humusihappoa voidaan käyttää viljelykasvien koko kasvuaikana, mutta taloudellisista syistä kasvien siirtämisen jälkeen, ennen kukan kohoamista, käännä impulssin neljä keskeistä jaksoa 1-2 kertaa, laajennusjakso ja väri Yhdistetty spray-vaikutus on parempi


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd