Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Humic Acid Lannoite Vaikutus on tärkeämpi

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Oct 19, 2017

Humiinihappolannoitteet soveltuvat kaikenlaiseen maaperään, Humic Acid, mutta erilaisissa maaperäolosuhteissa, tuotto-vaikutus on erilainen. Tuotantotesti osoitti:

① puutteellinen orgaaninen aine karu ja alhainen tuotto kenttä, Humic Acid soveltaminen humusihapon lannoite tuotto kasvaa; hedelmällinen maaperä korkeatehoisissa lannoitteissa humusihappoteollisuuden levittämisessä, mutta myös kasvattaa saantoa, mutta nopeus on suhteellisen heikko karuinen maa.

② huono rakenne hiekan, suolaisen maaperän, hapan punaisen maaperän humusihappolannoitteella, tuotto vaikutus on erityisen ilmeinen.

(3) Maaperän ravinnepitoisuus vaikutti suuresti humusihappolannoitteiden saantoon. Tulokset osoittivat, että ammoniumhumihapon saanto oli korkeampi kuin humushapon, Humic Acidin ja humiinihapon ja fosforin vaikutus maaperään oli alhainen. Vähemmän, typen ja fosforin vakava epätasapaino maaperässä tai maaperässä on vakaampi maaperässä, lannoitteiden vaikutus on merkittävämpi.

④ humidihappo, humusihappotehdas, humusihappolannoite voi absorboida vettä, parantaa hengittävää tilaa, kasvien syntymistä, hiusjuuruja suotuisat; Humic Acid humic acid lannoite voi imeä vettä, vettä, ylläpitää maaperän kosteutta, vähentää haihtumista ja parantaa kuivuuden kestävyyttä. On huomattava, että humusihappotehdas on hi-vesilannoite, Humic Acid Humic Acid kuiva maaperä kastelulla, vaikutus on parempi.

Ensinnäkin humusihappolannoite valitaan sovellusmenetelmän mukaisesti. Jos käytetään Chong Shi, tippua kastelu tai lehtien ruiskutus, on suositeltavaa käyttää kalium humata, ammonium humate tai kalium fulvaatti, ammonium fenvaleraatti. Jos käytetään pohjamaalilannoitteena, on suositeltavaa valita Humic Acid ammonium humiinihappo tai ammoniumnitraatti humate ja muut lannoitteet, sovellus olisi kiinnitettävä huomiota haudattu maaperään, koska humihapon ammonium ja ammoniumbikarbonaatti on tuote yhdistelmä, helposti haihtuvat, Shi- tai lehtisumut. Älä myöskään anna natriumia humataa korkeissa pH-arvoissa (suolaliuos).

Toiseksi satoasetusten ja kasvusolmujen mukaan valitaan humusihappolannoite. Hedelmäpuihin, esimerkiksi lannoitteiden pudotukseen lannoitteiden pudotuksessa, Humic Acid potash lannoitteessa, kevätlannoitteessa keskitytään typpilannoitteeseen, itävyyden ja erilaistumisen keskittymiseen fosfaattilannoitteisiin ja kaliumlannoitteisiin hedelmän pidennysjaksoon, on keskityttävä typpilannoitteella, kaliumlannoitteella, kalsiumlannoitteella ja mikro-lannoitteella. Lisäksi, mutta myös mieltymykset viljelykasvien lannoituksesta. Esimerkiksi hedelmäpuita, munakoiso vihanneksia, tupakkaa, sokeriruokoa jne. Ovat hyviä kaliumkasveja, parhaiten kalium humate lannoite.

Lopuksi humusihappolannoitteet valitaan sadon luokkaan ja kustannuksiin perustuen. Humiinihappo Humiinihappolannoite ravinteiden tyypin ja määrän mukaan jaetaan humusihappoelementtilannoitteeseen, humusihappoyhdisteeseen (sekoitettuun), humiinihappoon, orgaaniseen orgaaniseen orgaaniseen yhdisteeseen, humiinihapon hivenaineiden lannoitteisiin.

Kasvi- ja hedelmäpuita varten Humic Acid voit valita humiinihappo orgaaninen lannoite, humusihappo orgaaninen - epäorgaaninen yhdiste lannoite tai humihapon hivenaineet lannoitteessa, nämä lannoitteet, käyttö humihapon, orgaanisessa aineessa voi saavuttaa 20% 45%, voi tehokkaasti parantaa maun ja värin.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd