Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Humiinihapon haihtuminen vedestä

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Sep 22, 2017

Jos maaperä on vain pieni hiekka ja vesi, hiekka on helposti hajoava. Humiinihappo on liima, joka ei hajota hiekkaa. Jos vettä injektoidaan hiekkaan, Humic Acid joko lämpötila nousee, vesi haihtuu nopeasti; tai vesi imeytyy nopeasti. Kuitenkin, jos humihappoa lisätään hiekkaan ja veteen, veden haihtuminen vähenee toisaalta ja toisaalta vähentää kosteuden menetystä, etenkin vesimolekyylejä, jotka ovat syvästi yhteensopivia humusihapon kanssa. Jos sama määrä hiekkaa ja humusihapposeosta, Humic Acid, seos voi imeä enemmän vettä, eikä vettä helppo menettää. Humiinihappo voi tehdä maaperän muodostavan tietyn tukivälineen ja tukemaan kasvuston kasvua. Joten, humusihappo on maaperän veden pidättävä aine.

Humiinihapolla on vahva kelatoiva kyky kelata lähes kaikki kasvien kasvulle tarvittavat ravintoaineet. Esimerkiksi maaperässä on monia karbonaatti-ioneja. Kalsiumkarbonaatti, Humic Acid, mutta jos siinä on humusihapon tilanne, ei ole sama, Humic Acid humus happo on lujasti lukittu kalsiumioneja, jotta estetään se ja karbonaatti-ioneja niin kalsiumioneja ei kiinnitetä, vapaat kalsiumionit aiheuttavat kasvien imeytymisen, lisäävät kasvien kasvulle tarvittavia kalsiumia. Samoin on muita ravintoaineita, kuten magnesium-sinkkiä.

Viime vuosina maatalouden lannoitteiden liiallinen käyttö, maaperä ei happamoituminen on suolaantumista. Happo luotaessa alkaliin neutraloimaan, alkali luottaa happoon käsittelyyn. Kemiallisissa kokeissa on nimeltään "pH-puskuri" luokka, Humic Acid puskuri sekä hapon luonne että emäksen luonne. Kun happo lisätään puskuriliuokseen, puskuri pelastaa oman emäksensä ja hapon vaikutus niin, että hapotuksen aste muuttuu hyvin hitaaksi. Humiinihappo on sellainen puskuriaine. Itse asiassa humiinihappoaineet happamassa maaperässä ovat hyvät, Humic Acid avain on, että se voi kelatoida myrkyllisiä alumiini-ioneja. Kokeelliset tiedot osoittavat, että ylimääräisen humihapon hapan maa-alumiinipitoisuus voidaan kääriä alumiini-ioneihin, niin että alumiini- ja kasvikosketus Humic Acid samasta syystä ovat raskasmetalleja kuten lyijyä ja kadmiumia, humiinihappoa, joten sen ainutlaatuinen luonne Tule maaperän vastalääke.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd