Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Humic Acid suora toiminta

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Nov 02, 2017

Humiinihappo on orgaanisten makromolekyylien luonnollinen seos. Laajasti olemassa luonteeltaan, osuus humaanihapon osuus on suurin, humaanihappo on monimutkainen seos heterogeenisen molekyylipainon fysikaalisesta kemiasta, on dispergoitunut enemmän, seos valmistetaan luonnollisesta, suurimolekyylipainosta, keltaisesta mustaan, amorfiseen , geeli, rasva ja orgaanisen polyelektrolyytin aromaattisuus, ei voida ilmaista yhdellä kemiallisella rakennekaavalla.

Mistä humihappo tulee

1. Maaperän humihappo syntyy sellaisen erityisen suuren molekyylirakenteisen yhdisteen seoksella, joka kasvaa mikro-organismin vaikutuksen alaisena.

2. Hiili-humusihappo on seos, joka koostuu suurimolekyylisten orgaanisten yhdisteiden ryhmästä, joka muodostuu mikro-organismien hajoamisen ja muuntamisen prosessin ja pitkän aikavälin geologisen kemian avulla.

Humusihapon rakenteen toiminta ja toiminta

1, rakenne,

Humihappo on eräänlainen luonnollinen orgaaninen heikko happo, joka koostuu kolmesta osasta: keltainen humusihappo, musta humihappo ja ruskea humusihappo.

2. Elementtikoostumus

Kivihiilihappoa ja humushappoa maaperän orgaanisessa aineessa, jolla on samanlainen rakenne ja hiilen, vedyn, hapen ja pienen määrän typpeä ja rikkiä sisältävien humaanihappojen ominaisuudet, lisäksi on olemassa useita erilaisia ​​funktionaalisia ryhmiä.

3. Humihapon rooli

Maaperän orgaanisessa aineessa humihappo on yleisimpiä. Hupihappo syövyttävään laatuun on pääruumi ja suola, joka yhdistetään metalli-ioneihin. Humiinihappo on orgaanisen aineksen aktiivisin ja tehokkain osa.

(1) humihapon suora vaikutus

Edistetään kasvien kasvua ja satoa.

(2) epäsuorat toimet

Fyysinen toiminta

A. parantaa maaperän rakennetta. B. Maaperän halkeilu ja eroosion hallinta. C. Lisää maaperän vedenpitokapasiteettia ja paranna kylmänkestävyyttä. D. tehdä maaperästä pimeä ja hyödyttää aurinkoenergian imeytymistä. Kemia. A. Säädä maaperän PH. B. parantaa ja optimoida kasvien ravintoaineiden ja veden imeytymistä. C. Lisää maaperän puskurikapasiteettia. D. Alkaalisissa olosuhteissa se on luonnollista kelatoivaa ainetta (metalli-ioni-kelatoinnilla, kasvien kasvatusjakso imeytyy). E. runsaasti orgaanisia aineita ja mineraaleja, jotka ovat välttämättömiä kasvien kasvulle. F. parantaa orgaanisten lannoitteiden liukoisuutta ja vähentää lannoitteen menetystä. G. Muuntakaa ravintoelementit tilaan, jonka kasvit helposti absorboivat. H. voi vahvistaa kasveja imeytymään typpeä, vähentää fosforin kiinnittämistä, saattaa laittaa NPK-elementtejä, kuten maaperän suojavarastoja maaperään ja voi nopeuttaa ravinteiden osia kasviin, parantaa sovelluksen vaikutusta sanoa niin, humusihappo on kasvin ravitsemuselementti ja fysiologinen aktiivinen aine "varaa".

bioaction

A. stimuloivat edullisten mikro-organismien kasvua ja lisääntymistä maaperässä. B. parantaa kasviston luonnollista taudinkestävyyttä ja hyönteisvastusta.

Humiinihapon tyypit ja ominaisuudet ovat yleisesti käytössä

Tällä hetkellä lannoitteessa käytettävää humiinihappoa jaetaan ruskohiilihapon humaaniin happoon, höyrytettyyn humihappoon ja turpeen (humihappo).

1, ruskohiilen humusihappo on tuotteen toisen kivihiilen (kivi) prosessin toinen vaihe, bitumipitoisuudelle ei ole sisällytetty humihappoa, ruskohiilihapon pitoisuus 1-85% tavallisesti, ruskohiilen ulkonäkö on ruskea, muutama musta, voidaan jakaa syvyydeltään

(1) maaperäinen ruskohiili: hiilen aste on suhteellisen matala, hiilipitoisuus on alhainen, humushappopitoisuus on korkeampi, yleensä yli 40%.

(2) kirkas ruskohiili: hiilen aste on syvempi, hiilipitoisuus on korkeampi, humushappopitoisuus pienempi, yleensä 1-10%.

(3) tiheä ruskohiili: välillä (1) ja (2) keskimääräinen humushappopitoisuus voi nousta noin 30 prosenttiin.

2. Kivihiilihapon säästöä kutsutaan hiileksi. Yleinen lähestymistapa tai altistuminen ruskohiilelle, bitumipitoiselle kivihiilelle, antrasiitille, ilman, auringonpaisteen, sateen ja lumen, tuulen, hiekan, jäätymisen ja muun tunkeutumisen sekä muodostuneiden tuotteiden pinnalle. Tähän prosessiin tuotettu humihappo on hiukkasen humusihappo, jota kutsutaan myös luonnolliseksi regeneroimiseksi humushapoksi. Säästävässä hiilessä humushappopitoisuus vaihtelee paljon ja voi vaihdella 5-80 prosentista.

3. Turve (turve, turve jne.) Humiinihappo

Turve on hiilen alkuvaihe, jota kutsutaan myös turpeeksi, ja humaanihappopitoisuus Kiinan turpeessa on 20-40%. Turpeen orgaaninen aine koostuu hajoamattomasta kasvijätteestä ja humihaposta. Humiinihapon sisältö Kiinan turpeessa on 20 - 40%.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd