Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Humic Acid Chemical

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Aug 10, 2017

Humiinihappo on eläinten ja kasvien jäännöksiä, Humic Acid lähinnä kasvien jäännöksiä, mikro-organismin hajoamisen ja transformoinnin, Humic Acidin sekä joukon monimutkaisia ​​maapallon kemiallisten reaktioiden prosesseja ja orgaanisten aineiden luokkaa . Se koostuu aromaattisesta ryhmästä ja sen monista funktionaalisista orgaanisten happojen ryhmistä, joilla on hyvä fysiologinen aktiivisuus ja imeytyminen, kompleksointi, Humic Acid Exchange ja muut toiminnot. Humiinihapon tärkeimmät osat ovat hiili, vety, happi, typpi ja rikki, joka on eräänlainen polyvalenttinen fenolinen aromaattinen yhdiste ja typpiyhdiste.

Se on laajalti levinnyt hiilen, maaperän, veden sedimenttien, Humic Acid -eläinten lannan, orgaanisen lannan, kasvi- ja eläinjäämien ym. Maaperälle. Maaperä, jota näemme usein, on mustaksi, se on korkein humushappopitoisuus (30-80%), (hiilen, ruskohiilen, turpeen), jota seuraa orgaaninen komposti (noin 5 - 20%), koska se sisältää humushappoa (maaperä, jossa humusihappo on vähemmän keltainen). Humihapon regenerointi voidaan muodostaa keinotekoisella hapetuksella (esim. Ilmalla, otsonilla tai typpihapolla).

Liuottimien liukoisuuden ja värin luokituksen mukaan Humic Acidia voidaan jakaa kolmeen komponenttiin: ① liuotetaan asetoniin tai etanoliin, kutsutaan ruskeaksi humiinihapoksi; ② liukenematon asetoniin kutsutaan musta humihappo; veteen tai laimeaan happoon liukenevaa ③ osaa kutsutaan fulvic-hapoksi, jota käytetään maataloudessa ravinteiden maaperän lisäaineena, juurtumisena ja voimakkaana juurilannoitteena, maanparannusaineena, Humic Acid kasvien kasvun säätelijänä, lehtien lannoiteyhdisteenä, kylmänkestävälle aineelle, kuivuudelle kestävän aineen, lannoitteen synergistin ja niin edelleen, typen, fosforin, kaliumin ja muiden humusihappoteollisuuden lannoitteiden kanssa, Humic Acid, jolla on lannoitehyötysuhde, parantaa maaperää, edistää viljelykasvien kasvua, parantaa maataloustuotteiden laatua ja muita toimintoja . Humiinihappo-magnesium, humiinihapon humiinihappo-sinkki, humiinihappo-urean raudalla on hyvä vaikutus maaperän magnesiumin puutokseen, maissin sinkkipuutokseen ja hedelmäpuun raudan puutokseen, joka voi parantaa tehokkuutta ja estää jäännöksiä ja humusihappoa natrium on tehokas hoidettaessa omenapuun rotta -tauti.

Kasvien kasvun säätelijät, jotka edistävät erityisesti kasvien kehitystä, voivat valvoa Leaf stomata -kasvien avaamista, vähentää henkäystasoa ja olla tärkeä rooli kuivuuden kestävyydessä, parantaa resistiivisyyttä, lisätä tuotantoa ja parantaa laatua. Humic Acid hunaja, puuvillaa, maapähkinöitä, rapsia, tupakkaa, mulberrya, hedelmiä, vihanneksia jne. koskevat tärkeimmät sovellutukset ja jotkut ei-alkalisista torjunta-aineista sekoitetut ja usein synergistiset synergismit.

Alhainen kloori-ioni rikkipohjaisessa lannoitteessa, Humic Acid kansallisella standardilla on alle 3% ja sisältää runsaasti rikkiä, voi tehokkaasti parantaa maaperän rikkihäiriöiden oireita. klooripohjainen yhdiste lannoite sisältää runsaasti klooria elementtejä, joilla on haitallisia vaikutuksia joihinkin viljelykasveihin. Urea (n-amidityppi) urea maaperässä maaperän mikrobeja erittämällä ureaasivaikutus, hydrolyysi ammoniumkarbonaattiin tai ammoniumbikarbonaattiin, kun vesi on tarkoituksenmukainen, sitä korkeampi lämpötila, sitä nopeammin hydrolyysi kulkeutuu ammoniumkarbonaattiin, sitä nopeammin lannoitteiden hyötysuhde on, sitä nopeampi, Humic Acid ammoniumkarbonaatti on hyvin epävakaa. Siksi, kun käytetään lannoitetta, maaperän pitää olla peitetty typpikaasun estämiseksi.

Rikkiä sisältävän yhdistetyn lannoitteen kloridi-ioni-pitoisuus on hyvin alhainen, kloori-ionit poistetaan tuotantoprosessin aikana ja kloorijonoja ei poisteta tuotantoprosessissa, Humic Acid, joka on haitallista kloorivoimaisille viljelmille. Siksi tuotteessa on runsaasti kloorielementtejä; tuotantoprosessissa urean valmistettu sula virtsa tai kiinteän urean lämmityksen sula virtsaneste valmistetaan lietteeksi kaliumkloridilla tai kaliumsulfaatilla.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd