Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Humic Acid perustieto

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Sep 11, 2017

1. Humihappo on luonnollisten orgaanisten makromolekyyliyhdisteiden seos. Luonnollisesti läsnäoleva, humiinihapon osuus maaperässä on suurin, humaanihappo on fysikaalis-kemiallinen heterogeeninen monimutkainen seos, jossa molekyylipaino on polydispergesi, seos on luonnollinen, suurimolekyylipainoinen, keltainen mustaan, amorfinen, kolloidinen, rasvainen ja aromaattinen orgaaninen polyelektrolyyttikoostumus, ei voi käyttää yhtä kemiallista rakennetta, joka.

Toiseksi, missä on humiinihappoa?

1, syntynyt humaanihappo, joka pääasiallisesti kasvaa mikro-organismien vaikutuksesta erityisten makromolekyylisten orgaanisten yhdisteiden seoksen luokkaan.

2, kivihiilihappo on mikrobien hajoaminen ja kasvien muuntaminen, mutta myös pitkän aikavälin geologisten ja kemiallisten vaikutusten jälkeen ja luokan makromolekyylisten orgaanisten yhdisteiden muodostumisen.

Kolmanneksi humiinihapon rakenne ja toiminta

1, rakenne

Humihappo on luontaisen orgaanisen heikon hapon luokka, joka koostuu fulvovihaposta, musta fulvovihaposta ja ruskeasta haposta kolme osaa.

2, elementtien koostumus

Kivihiilihapon ja maaperän orgaanisen aineen humiinihapossa on samanlainen rakenne ja luonteen humihapon hiilen, vedyn ja hapen pääelementeissä, on pieni määrä typpeä ja rikkiä erilaisten funktionaalisten ryhmien lisäksi.

3, roolin humusihappo

Maaperän orgaaninen aines on yleensä humusihapon yläpuolella, humusihappo korroosiossa on päärunko ja sen yhdistelmä metalli-ioneilla, humiinihappo on aktiivisin ja tehokkain osa orgaanista ainetta.

(1) humihapon suora vaikutus

Kasvavan kasvien kasvua ja kasvattaa satoa.

(2) epäsuora vaikutus

Fyysinen rooli

A. Parantaa maaperän rakennetta. B. Maaperän halkeilun ja eroosion ehkäisy. C. lisätä maaperän vesimäärää, parantaa kylmänkestävyyttä. D. tehdä maaperän värin tummemmaksi, edistää aurinkoenergian imeytymistä. ② kemiallinen vaikutus. A. Säädä maaperän pH. B. Ravintoaineiden ja veden imeytymisen parantaminen ja optimointi. C. lisää maaperän puskurikapasiteettia. D. Alkaalisissa olosuhteissa on luonnollista kelatointiainetta (kelatoitunut metalli-ioneilla, edistää kasvien imeytymistä). E. Runsaasti orgaanisia aineita ja mineraaleja, jotka ovat välttämättömiä kasvien kasvulle. F. parantaa orgaanisten lannoitteiden liukoisuutta ja vähentää lannoitteen menetystä. G. Ravintoelementti muunnetaan tilaksi, jonka kasvi imeytyy helposti. H. voi vahvistaa kasvin typpipitoisuutta, vähentää fosforin immobilisaatiota, tunkeutua maaperään typessä, fosforissa ja kaliumissa ja muissa elimissä, maaperään varastoituna suojalaatikkoa ja nopeuttaa ravinteiden prosessia kasvien kehoon, parantaa Epäorgaanisen lannoitteen käyttö Näin ollen humusihappo on "ravinto" kasvin ravintoaineille ja fysiologisesti vaikuttaville aineille.

③ biologiset vaikutukset

A. stimuloivat hyödyllisten mikrobien kasvua ja lisääntymistä maaperässä. B. luonnollisen kasvitautien vastustuskyvyn parantamiseksi, tuholaiskestävyys.

Neljänneksi yleisesti käytetyt humihapposekvenssit ja -ominaisuudet

Tällä hetkellä lannoitteena yleisesti käytetty humusihappo jaetaan ruskohiilihapon humaaniin happoon, höyrytettyyn humihappoon, turpeen (nurmi humihappo).

1, ruskohiilihumihappo on kivihiilen (diageneettisten) tuotteiden toista vaihetta, karvas hiilifaasissa ei ole humusihappoa, ruskohiilihappoa yleisen pitoisuuden ollessa 1 - 85%, ruskeanruskean ruskean ulkonäön musta syvyyteen voidaan jakaa

(1) maaperän ruskohiili: hiilenmuodostusaste on matala, alhaisen hiilipitoisuuden omaava, humushappopitoisuus on suurempi, yleensä yli 40%.

(2) kirkkaan ruskean hiilen: syvempi hiilipitoisuus, hiilipitoisuus on korkeampi, humushappopitoisuus on alhainen, yleensä 1-10%.

(3) tiheä ruskohiili: enintään 1-30%: n humihappopitoisuuden välillä (1) ja (2) välillä.

2, hiukkasainen humusihappo, joka tunnistaa hiilen, tunnetaan yleisesti nimellä Johnson. Yleensä lähellä tai alttiina ruskohiilen, bitumipitoisen kivihiilen, antrasiitin pinnalle, ilman, auringonpaisteen, sateen ja lumen, hiekan, jäädytettyjen ja muiden sään tunkeutumisen ja tuotteen muodostumisen kautta. Tämän prosessin aikaansaama humusihappo on hiilen humusihappo, jota kutsutaan myös luonnolliseksi uudistetuksi humushapoksi, humusihappopitoisuus hiukkasissa vaihtelee suuresti 5-80%.

3, turve (turve, turve jne.) Humusihappo

Turve on hiilen muodostumisen alkuvaihe, joka tunnetaan myös nimellä turve, kiinan turpeen humushappopitoisuus 20-40 prosentissa. Turpeen orgaanisessa aineessa ei hajota kasvien jätteet ja humusihappokoostumus, kun taas humaanihappopitoisuus on 20-40%.

Viidenneksi, Humic Acid Lannoitteiden kehitysnäkymät

1, koko vihreän elintarvikkeiden prosessi, laadunvalvontajärjestelmä, koko on saavuttanut EU: n, Yhdysvaltojen, Japanin ja muiden kehittyneiden maiden, elintarvikkeiden laatu ja turvallisuusnormit, on ollut kansainvälisissä standardeissa, mutta miten tuottaa vihreää ja turvallista elintarvike, perustavanlaatuinen ongelma on se, miten voittaa ja estää maaperän pilaantumisen ongelma. Lannoituksen näkökulmasta meidän on noudatettava orgaanisten ja epäorgaanisten lannoitteiden yhdistelmää, Humic Acid Lannoitteiden käyttö on ainoa vaihtoehto, humihappo ja lannoite voidaan yhdistää saavuttamaan 1 +1> 2 integroitua vaikutusta.

2, lukuisat tutkimukset ovat osoittaneet, että humihappo on epäorgaanisten lannoitteiden ystävä, typpilannoite on hitaasti vapautuva aine ja stabilointiaine, fosfaattilannoitteiden synergisti, kaliumsuoja-aine, on säätäjän ja kelaatinmuodostajan hivenaine. merkitsevä synergistinen vaikutus lannoitteisiin, on maailman lannoite Everestissä.

3, humiinihappolannoitteiden tuleva kehitys on: älykäs, ammattimainen, yhdistetty, pitkäaikainen, rakeinen ja alueellinen huumorasva.

Voidaan nähdä, että Humic acid lannoitteiden kehittäminen ja soveltaminen on laaja-alaisia ​​mahdollisuuksia. Vain humusihappolannoitteita voidaan käyttää maatalouden lannoitteiden viherryttämiseen vihreiden maataloustuotteiden tuotannon ja kehittämisen edistämiseksi ja edistämiseksi.

Ensinnäkin epäorgaanisten lannoitteiden ja torjunta-aineiden liiallinen käyttö vahingoittaa ja parantaa toimenpiteitä, vuosikymmenet Kiinan lannoitteiden kulutus lisääntyivät 10 kertaa, mutta elintarviketuotanto kasvoi vain yhdellä kertaa, mikä osoittaa, että lannoite on ollut huomattavan liiallinen käyttö, jos nykyinen kemiallisten torjunta-aineiden käyttö , 50 vuotta myöhemmin, Kiinalla on kolmasosa peltoalasta karu maa, asiantuntijat arvioivat, että maailma nykyisen pilaantumisnopeuden mukaan ei kestä 30 vuotta, Maan on vaikea löytää puhdasta maaperää.

1, edistää kehittynyttä ja käytännöllistä teknologiaa, järkevää käyttöä torjunta-aineiden, lannoitteiden.

2, tehdä biologisia torjunta-aineita, edistää luonnollisia vihollisia sairauksien ehkäisyyn ja hoitoon, tuholaistorjuntaan.

3, kannustaa viljelijöitä käyttämään maatilalla

4, kehittää vihreää ruokaa, luomuruokaa.

5, ohjata torjunta-aineiden käyttöä torjunta-aineiden käytön vähentämiseksi ja vähitellen vähentämään kemiallisten lannoitteiden määrää, torjunta-aineita. Tämä on tärkeä ja kiireellinen tehtävä maataloustieteellisen ja teknologisen vallankumouksen suosittelemiseksi. On tarpeen suunnitella ja ottaa käyttöön mahdollisimman pian, vahvistaa ohjeita ja kiinnittää erityistä huomiota toteutukseen.

Lyijyohjeet selittävät täysin, että orgaaninen lannoite on enemmän, tarkasti valvottua lannoitemäärää, on kiireellinen tehtävä.

Toiseksi humusihappolannoitteiden erityinen vaikutus

Humiinihappo on eräänlainen orgaaninen lannoite, jolla on korkein orgaanisen aineksen sisältö ja paras vaikutus. Se on maaperän ja kemiallisen lannoitteen hitaasti vapauttava aine. Humiinihapon ja kemiallisen lannoitteen yhdistelmä voi saavuttaa integroitua vaikutusta 1 + 1> 2, mikä ei ole mikään lannoite, jolla ei ole erityistä vaikutusta.

Kolmanneksi joukko kattavia toimenpiteitä maataloustuotannon edistämiseksi

Maataloustuotantoteknologian roolissa ei voi olla yksittäinen arviointi, sen on oltava kokonaisvaltaista käsittelyä, nykyinen vaikutus on merkittävästi parantunut siementen osalta ei ole ainoa tuotantoedellytyksiä, maaperän testauskaava on vain lannoite, lannoitusperusta, vain hienot lajikkeet, lannoitteen hidas vapautuminen, korkea tehokkuus ja alhainen myrkyllisyys torjunta-aineita, monikäyttöinen maatalouskoneiden, säilyttämisen maanmuokkaus, lannoite ja vesiensuojelu kastelu ja muut kehittyneet maatalouden teknologian integraatio viljelijöiden muodostamiseksi "käyttää", " tulo "ja" tyhmä teknologia "Voi todella saavuttaa 1 + 1> 2 spesifistä vaikutusta, mikä tahansa yksittäinen teknologia, ei koskaan ole mahdollista saavuttaa tällaista kokonaisvaltaista vaikutusta.

Lannoitteiden valinnassa monimuotoisten humusihappolannoitteiden nykyinen käyttö on edullisin ja tehokkain vaihtoehto.

Neljänneksi, humiinihapon kokonaisvaltainen rooli erilaisissa tehtävissä

1, humiinihappo on orgaanisen kolloidisen materiaalin vettä, varastotoimintoa

Humiinihappokationin vaihtokapasiteetti, voimakas adsorppuskuri ja kelatointikyky mahdollistavat maaperän ravinteiden käytön, puskurihapon ja alkalin vaarojen parantamisen ja niin edelleen.

Humiinihappo on orgaaninen makromolekyylinen kolloidi, jolla on voimakas veden absorptio, vesivarastointitoiminto, savipartikkeleiden veden imeytyminen on yleensä 50-60%, kun taas humusihappomateriaalin veden absorptionopeus on jopa 500 - 600%, joten Humiinihappolannoitteista on hyötyä maaperän kosteuden parantamisessa.

2, humihappo voi parantaa maaperän rakennetta

Orgaaniset maaperät ovat orgaanisia ja epäorgaanisia komplekseja, epäorgaaniset mineraalikolloidit, yleensä enintään 95%: n maaperän pitoisuudella maaperän perustilannoitteella, ovat tiettyjä vaikutuksia, eikä niitä voida muuttaa keinotekoisilla toimenpiteillä, orgaanisilla kolloideilla, jotka humus-aineet, yleensä Vain noin 5 % orgaanisesta ja epäorgaanisesta kompleksista, mutta sillä on sama tärkeä rooli kuin mineraalikolloidi, ja se voi toteuttaa keinotekoisia toimenpiteitä hallita, orgaanisten lannoitteiden käyttöä, humihapon maaperän parantajan ja maaperän parannettua lannoitetta, lisää maaperää. humiinihapon maaperässä, humiinihapon levittäminen liiman maadoittamisrakenteen rakenteena, parantaa maaperän orgaanisen - epäorgaanisen yhdisteen astetta, kasvaa maaperän suurikokoisia vettä stabiileja aggregaatteja niin, että maaperän rakenne paranee Humic acid lannoitteiden käyttö voi tehokkaasti parantaa eri maaperän fysikaalisen rakenteen, joten sanotaan, että humihappo on laadukas maaperän hoitoaine.

3, lehtien ruiskutus humihappo nestemäinen lannoite, voi vähentää stomataalinen konduktanssi, vähentää veden henkäys ja menetys. Kokeen vehnän ruiskuttamalla fulvovihappoa vehnän lehtien vatsamainen johtavuus väheni 33,7% verrattuna kontrollin. , Vehnän ruiskutus fulvic happo, paitsi vähentää vatsakipu johtajuutta lehdet, mutta myös vähentää avaamista vehnän stomata ja stomatal sulkeminen, mutta myös vehnää tarjota ravinteita.

4, humihappo voi edistää viljelykasvien kasvua, parantaa veden imeytymisen juurien kykyä.

Humiinihappo sisältää erilaisia ​​kemiallisia aktiivisuuksia ja biologisen aktiivisuuden funktionaalinen ryhmä, rooli edistää kasvua ja kehitystä viljelykasvien voi tehdä siemenet varhainen itämistä, varhainen esiintyminen, varhainen kukinta, varhaiset hedelmät, mutta myös lisätä juuripituus, juurien ja juurien elinvoimaisuutta sekä lisäävät sadon juurien kykyä imeä ravinteita ja kosteutta.

5, humiinihappo voi parantaa laitoksen omaa fysiologista säätelytoimintaa, parantaa viljelyn kylmävastusta.

Humiinihappolannoitteiden käyttö voi lisätä entsyymien aktiivisuutta maaperässä ja kasvirungossa, säätää viljelykasvien fysiologista metaboliaa ja parantaa viljelykasvien sopeutumista haitallisiin ympäristöolosuhteisiin.

Yhteenvetona voidaan todeta, että humiinihappo ja humusihappolannoitteet voivat parantaa maaperän rakennetta, parantaa maaperän fysikaalisia ja kemiallisia ominaisuuksia, parantaa maaperän vedenpidätyskykyä, lannoitekykyä, edistää viljelykasvien kasvua ja kehitystä, parantaa veden imeytymiskapasiteettia, vähentää lehtiveden läpäisevyyttä ja häviötä, parantaa viljelykasvien kyky vastustaa huonoja ympäristöjä ja parantaa veden ja ravinteiden käyttöä.

Kuusi suorituskykyä:

Orgaanisen lannoitteen pitkän aikavälin tehokkuus, epäorgaanisen lannoitteen nopea vaikutus, bio-lannoitteen tehokkuus, mineraalilannoitteiden monipuolisuus, monimutkaisen lannoitteen monipuolisuus ja lannoituksen sopivuus.

Kymmenen toimintoa:

Maaperän, lannoitteiden ja maaperän kosteuden aktivointi, levyn nosto, suuri uudelleenistutuskyky, voimakas vastustuskyky kiihdyttää kasvua, laadun vähenemistä, juuristoa kehitetty, vihreä.

Neljä suurta myyntipistettä:

Korkein sisältö, vahva toiminta, korkein hinta, paras palvelu.

Mikä on humiinihappo orgaaninen lannoite?

Ruskohiilen, öljyliuskeen ja muiden raaka-aineiden käyttö erilaisilla tuotantomenetelmillä, joissa on suuri määrä humiinihappoa ja kasvuston kasvua ja kehitystä, jota tuotteen happea, fosforia, kaliumia ja jotkin hivenaineet edellyttävät, nimitystä humiinihappo orgaaninen lannoite

Mikä on ero humiinihapon ja orgaanisen lannan välillä?

Maatalouden lanta täydellisen kypsyyden kautta voidaan soveltaa maaperään ja tarve saada pitkä konversio ja viime kädessä imeytymään humiinihappokasveihin ja humiinihappo orgaaninen lannoite suoraan viljelyyn tarvittavien ravintoaineiden tuottamiseksi. kuin maatalouden lannan Helposti imeytyvät, käyttö korkea, nopea.

Korkea aktiivisuus humusihappofunktio

Korkea aktiivisuus humiinihappo, orgaaninen mikro-organismien yhdistelmä ja korkealaatuinen humusihappo, tuotteen aktiivisuus on korkea, vaikutus on ilmeinen. Päätoiminto:

Ensinnäkin parannetaan maaperän rakennetta, edistetään aggregaattien muodostumista, koordinoidaan maaperän vettä, lannoitetta, kaasua, lämpöolosuhteita sekä ilmanvaihdossa että myös vettä, ei kuorta.

Toiseksi parantaa maaperän hedelmällisyyttä ja lannoitekapasiteettia, ylläpitää lannoitekapasiteettia, vähentää tehokkaita ravintohäviöitä, lannoitteita pitkään, niin että monenlaisia ​​nopeita kemiallisia lannoitteita "myrskystä, kovaa, lyhyttä" tulee "hidas, vakaa".

Kolmanneksi maaperän happamuuden parantamiseksi vähennetään myrkyllisten tekijöiden sivuvaikutuksia.

Neljänneksi, mikrobien elämäntoimet tarjoavat välttämättömiä ravintoaineita mikrobiologisen lisääntymisen ja toiminnan edistämiseksi ja mikro-organismin aktiivisuuden lisäämiseksi.

5, lannoitehyötysuhteen, humihapon ja typen parantamiseksi typpilannoitteiden saantoa voidaan nostaa noin 10%, fosforin käyttö voi olla yli kaksinkertaistunut.

6, voi olla varhaista itämistä ja parantaa siementen itävyyden nopeutta ja esiintymisnopeutta tietyllä konsentraatiolla humusihappo liotus, voi itää 1 - 3 päivää aikaisemmin, syntymän nousu 10% -25%.

Seitsemän, edistää juurtumista ja parantaa kykyä juuren veden imeytymistä, humusihappoa dip-juuret juuret, nopeasti juuret, juurien lukumäärä, juuripainon nousu ja parantaa juuren ravinteiden absorptiokykyä.

Kahdeksan, voi parantaa lisääntymiselinten kehitystä, varhainen kukinta, parantaa pölytyksen määrää, lisätä viljan painoa, hedelmäpainoa.

9, parantaa viljelykestävyyttä, humic acid viljely kylmä ja kuivuus vastustuskyky, tautien vastustuskykyä merkittävästi parannettu.

10, kasvun ja kehityksen edistämiseksi humiinihapon käyttö voi parantaa erilaisten entsyymien toimintaa, parantaa viljelykasvien kykyä absorboida vettä ja ravinteita, parantaa viljelykasvien aineenvaihduntaa, nopeuttaa kasvua ja kehitystä, varhainen kypsytys ja parantaa laatua.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd