Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Humiinihappo-hakemus tuotannossa

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Jun 06, 2017

Humiinihappoa käytetään usein vain maaperän orgaanisen aineen tärkeimpänä tekijänä hedelmäntuotannossa, ja useimmilla hedelmänviljelijöillä ei ole riittävästi tietoa ja tutkimusta sen luonteesta, toiminnasta ja käytöstä. Humiinihappo Tämän vuoksi Humic Acid Industry -yhdistyksen kotimaassa ja ulkomailla tekemien tutkimustulosten mukaan yhdistelmänä hedelmäntuotannon ja hedelmäpuun hedelmällisyyden kanssa humihapon käyttö hedelmäntuotannossa esitetään yhteenvetona seuraavasti:

Humiinihappo (Humiinihappo, lyhennetty ha), Humiinihappo, jota yleisesti pidetään yhdisteiden ryhmänä, joka sisältää aromaattisen rakenteen, joka on luonteeltaan samanlainen kuin amorfinen hapan aine. Humiinihappo on dynaaminen, kasvien jäämät (pääasiassa kasvien jäämät) mikrobi- ja geokemiallisen hajoamisen ja luontaisten orgaanisten makromolekyylipolymeerien, lähinnä hiiltä, ​​vetyä, happea, typpeä, fosforia, rikkiä ja muita aineita, luonteen lisäksi synteesissä. pieni määrä kalsiumia, magnesiumia, rautaa, piitä ja muita aineita. Molekyylirakenne on hyvin monimutkainen, aromaattisten ytimien ollessa pääkappaleena, jossa on useita funktionaalisia ryhmiä, pääasiassa hydroksyyli-, fenolihydroksyyli-, kinoni-, alkohydroksyyli-, ei-kinonihiilipohjaisia, metoksija jne. Humiinihappoja kutsutaan usein humiinihappoja ja fulvovihappoa.

Humiinihappo on ruskea tai musta löysä jauhemaali, Humic Acid liukenee helposti voimakkaisiin emäksisiin ja etyyliin kaksi amiinipitoista typpeä sisältävää, polaarista orgaanista liuotinta. Fulvovihappo voi liuottaa veteen ja kaikkiin orgaanisiin liuottimiin, kuten emäksiseen, happamaan liuokseen ja etanoliin. Humiinihapolla on kolloidikemian, pinta-aktiivisuuden, heikon happamuuden ja happamien funktionaalisten ryhmien, ioninvaihdon, kompleksiokelaatin, redoksin, humaanihapon kemiallisen stabiilisuuden, fotodegradation, kemiallisen modifikaation ja biologisen aktiivisuuden ominaisuudet.


Humic-aineita käytetään laajalti maaperässä, hiilessä, vedessä ja muissa luonnonolosuhteissa. Luonnollinen humihappo voidaan jakaa maaperän humiinihappoon, humushappoon, humiinihappoon ja niin edelleen olemassaolevaan kenttään. Koska humusihapolla on erityistoiminto, sillä on ainutlaatuinen rooli hiekkavalvonnassa, maanparannuksessa, yhdyskuntajätevedenkäsittelyssä, ekologisessa maatalouden rakenteessa, vihreässä maataloustuotannossa, lääketieteessä ja terveydenhuollon tuotekehityksessä. Humiinihappo Ympäristömallien humaanien aineiden päävirta on suojaava vaikutus biologiseen ja ihmisen terveyteen, mutta sillä on myös tiettyjä myrkyllisyyttä ja patogeenisiä tekijöitä, ja sitä on käytettävä järkevästi. Tällä hetkellä hedelmäteollisuudessa kehitetyt päätuotteet ovat lannoitteet, torjunta-aineet, veden imeytys ja niin edelleen.

Humic torjunta-aineiden torjunta-aineista on tullut yleisön painopiste hedelmien turvallisuudelle ja ympäristöturvallisuudelle, joten on kiireesti kehitettävä vihreitä torjunta-aineita hedelmäpuiden tehokkuudella, alhaisella myrkyllisyydellä, turvallisuudella ja taloudella. Humihapon torjunta-aine on torjunta-aine kompleksi, joka koostuu humushaposta ja torjunta-aineesta, jolla on humiinihapon ja torjunta-aineen kaksoisominaisuudet ja joka on eräänlainen uusi vihreän hedelmäpuun torjunta-aine. Humiiniyhdisteet ovat eräänlainen materiaali, jolla on suuri sisäpinta-ala ja voimakas adsorptio. Kemiallisilla torjunta-aineilla on hidas vapautuminen ja synergia, vähennetään myrkyllisyyttä, stabiloidaan adsorptiota ja pienennetään annostusta.


Humiinihappovesi Retentioaine on humihapon perusraaka-aine. Humusihappoa pidättävä aine, jota kehitettiin oksaskopolymeroinnilla, oli $ numero-kertainen ja 120 kertaa kertaa enemmän kuin puhtaassa ja normaalissa suolaliuoksessa, ja sillä oli ilmeinen vaikutus kuivuutta kestävään ja veden käytön lisääntymiseen.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd