Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Rypäleiden ravitsemus - ravitsemuksellinen imeytyminen 1

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Apr 25, 2016


Kasvit absorboivat ravinteita pääasiassa juuriensa kautta maaperästä, ja ne voivat myös imeä ravintoaineita, joita käytetään myös lehtiin. Kaiken kaikkiaan juurien imeytyminen on tärkein reitti ravintoaineiden pääsyyn kasveihin. Tällöin maaperän on annettava jokaiselle ravinteelle täsmälleen kemialliset muodot, joihin juuret haluavat.


Lehtien ravinnosta johtuvien kasvien hiilidioksidipäästöjen tarjonta on tavallisesti tasaisempaa kuin juurien ravinnosta. Fotosynteesi vaatii valoa, lämpöä, kosteutta ja riittävästi ravintoaineita. Edellä mainitut tekijät sekä kasvien biologiset ominaisuudet ja niiden paksuus määrittävät prosessin intensiteetin tai nopeuden.


Samoin kuin muut kasvit, rypäle absorboi myös suurimman osan ravinteista juuriensa kautta. Kuitenkin jotkut ravintoaineiden määrä voidaan imeytyä myös kasvullisten osiensa läpi. Ionien tehokasta ja keskeytymätöntä imeytymistä kasvien juurilla, ionien täytyy olla kosketuksissa juuripinnan kanssa. Pääasiassa on kolme tapaa, joilla ionit päätyvät juuripintaan maaperän ratkaisusta.


1) Root-sieppaus

2) Ionien diffuusio

3) Massavirta


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd