Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Onko Cherry haluta orgaanista lannoitetta tai yhdistelmälinettä?

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: May 30, 2018

image.png

Orgaaniset lannoitteet sisältävät runsaasti biologisia aineita, eläin- ja kasvijäämiä, jätteitä ja jätemateriaaleja, kuten orgaanisen lannan levittämistä, paitsi tarjota kokonaisvaltaista ravitsemusta viljelmille ja pitkä lannoitevaikutus, voivat lisätä ja päivittää maaperän orgaanista ainesta, edistää mikrobiologista jalostusta , parantaa maaperän fysikaalisia ja kemiallisia ominaisuuksia ja biologista aktiivisuutta.

Yhdistetty lannoite on epäorgaanista, tavallisesti korkean pitoisuuden omaavaa kemiallista lannoitetta, joka on valmistettu fysikaalisella tai kemiallisella synteesillä. On erittäin tärkeää tasapainottaa lannoitusta, parantaa lannoitteiden käyttöä ja edistää korkeaa saantoa ja viljelykasvien vakaata saantia.

Kun kyse on kahdesta lannoitteesta, ehdotamme käyttämään enemmän orgaanisia lannoitteita. Koska lannoitteiden raja-arvo on enemmän kuin orgaanisen lannoitteen raja-arvo. Sen ravinto-suhteet ovat aina kiinteät, ja erilaisten maaperän ja viljelykasvien edellyttämät ravintoaineiden tyypit, määrät ja osuudet vaihtelevat. Ennen käyttöä maaperän mittaaminen olisi tehtävä, jotta voidaan ymmärtää maaperän koostumus ja ravitsemuksellinen tila kentällä. Lisäksi se olisi yhdistettävä lannoitteiden kanssa parempien tulosten saavuttamiseksi. Itse asiassa näitä kahta lannoitetta voidaan käyttää yhdessä, lannoitteita ja orgaanisia lannoitteita voidaan käyttää yhdessä parantamaan lannoitevalmisteen hyötysuhdetta ja ravinteiden käyttöä. Orgaanisten lannoitteiden käyttö parantaa paitsi maata ja aktivoi maaperässä hyödyllisiä mikro-organismeja, mutta myös säästää energiaa ja vähentää ympäristön saastumista. Tiettyjen bioorgaanisten lannoitteiden soveltaminen ei voi pelkästään välttää monimutkaista perinteisen orgaanisen lannoitteiden tuotannon prosessia vaan myös antaa maaperälle lukuisia edullisia mikro-organismeja maaperän ravinteiden aktivoimiseen ja vähentämään jatkuvaa rajausta. Normaali annos ei vahingoita kasvien juuria. Kuitenkin liian paljon orgaanista lannoitetta polttaa juuret. Orgaanisia lannoitteita on käynyt pitkään, ja epäorgaanisten suolojen pitoisuudet niissä eivät ole olleet alhaisia. Siksi, jos käytetään enemmän lannoitusta, ionien pitoisuus juurissa on ehdottomasti liian korkea ja juuren polttaminen tapahtuu. Mutta kasvien polttaminen ei ole.

1. Orgaanisen lannoitteen lannoitevaikutus on vakaa ja lievä, ja maaperän liukoisuuden muutos on suhteellisen hidas, mikä ei johda kasvin kuivumisen kuolemaan.

2. Orgaaniset lannoitteet jalostetaan korkealla lämpötilalla ja vanhentamalla fermentaatiota, ja niitä levitetään maaperälle, toisin kuin jalostamaton lannasta, pahoinvoidaan ja fermentoituu ja mätäntyvien kasvien juuret murskaavat.

image.png


Entä jos määrä on liian suuri?

1. Tuuletusta on vahvistettava ilman pilaantumisen estämiseksi. Orgaanisten lannoitteiden tuottamaa ammoniakkia vanhentamisprosessissa ei vapauteta, mikä helposti tuhoaa vihannekset. Siksi, kun ilmenee tupakan taimien ilmenemistä, ilmanvaihdon määrää ja aikaa on lisättävä siten, että valuma-alueella oleva ammoniakkikaasu voidaan purkaa ulos vuodosta ajoissa ilmansaasteiden välttämiseksi.

2. Lannoitteiden lisääminen emäksisellä vesimassalla pestää multaa funktionaalisia tuotteita sekä vähentää haitallisen orgaanisen lannoitteen vaikutuksia juurtumiseen samanaikaisesti kuin biobakteerisen lannan lannoite estää juuriinfektiota.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd