Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

EDTA Chelatien rooli

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Jun 20, 2017

EDTA-kelaatteja Kelatoiva voima edustaa kelatoivan aineen ja metalli-ionin sitoutumislujuutta ja kelatoiva arvo edustaa metallijaeja kelatoivan kelatoivan aineen määrää.

Jotkut varsinaisessa kaavassa olevat ihmiset kokevat kelatoivan aineen lisäämisen, tai skaalausilmiötä, huolehtivat siitä, että puristava voima ei riitä, EDTA-kelaatteja ja metalli-ioneja ei voida tehokkaasti yhdistää, kelatoivan aineen todellinen määrä ei ole paikka, jolloin skaalaus ilmiö

Vaikutus skaalauksen esiintymisen estämiseen on kaksi tapaa, yksi on asteikon muodostamisen alustava inhibitio, joka on tehokas poistamisen jälkeen. Nämä kaksi menetel- mää vastaavat vastaavasti kelatoivien dispergointiaineiden ja kelatoivien aineiden roolia.

Kelaatin dispergointiaineella on suuri molekyylipaino, joka voi tehokkaasti inhiboida CaCO3: n pieniä hiukkasia, MgCO3: ää suurien asteikolla olevien hiukkasten muodostamiseksi, mutta metalli-ionien sitomisvoima on heikko, EDTA-kelaatit ovat tällaisia ​​tuotteita pääasiassa fosforihappoesterit, PAA, codypropyleenikopolymeeri; kelaatti Seoksen ja metalli-ionien rooli yhdistetään voimakkaasti yhteen, voidaan tehokkaasti poistaa kerrostuminen substraattiasteikon pinnalle, kuten yhteinen EDTA, DTPA, HEDTA ja niin edelleen.

Niin yksinkertaisesti, kelatoiva aine on kalkinpoistoaine, EDTA-keladi kelatoiva dispergoiva aine on asteikko-inhibiittori, jos nämä kaksi käyttötarkoituksella täydentävät toisiaan.

Puhdistusaineiden osalta päätös puhdistustehosta on pääasiassa neljää näkökohtaa: 1, lämpötila; 2, mekaaninen voima; 2, pinta-aktiivinen aine; 4, kelatoiva aine, kaksi ensimmäistä ei tarvitse toistaa, meillä kaikilla on syvä kokemus. Surfaktanttina me kaikki tiedämme, että sen tehtävänä on emulgoida öljyainetta, EDTA-kelaatteja niin, että se liuotetaan veteen niin, että saadaan aikaan puhdistusvaikutus.

Jos öljyisessä aineessa on kuitenkin metalli-ioni, se on metallisidos substraatin pinnalle ja pinta-aktiivinen aine ei voi katkaista sidosta. EDTA-kelaatteja Tämän vuoksi tavanomaisessa menetelmässä lisätään pinta-aktiivisen aineen määrää ja lisätään lämpötilaa ja mekaanista voimaa puhdistusvaikutuksen aikaansaamiseksi, mutta kelatoiva aine voi olla näiden metallien ionien hyvä yhdistelmä niin, että se poistetaan öljystä , niin että voit vähentää pinta-aktiivisen aineen määrää alhaisen energiankulutuksen lähtökohdassa.

Kelatointiaineita käytetään laajalti, mukaan lukien pesuaineet, EDTA-kelatiilit, maatalousraaka-aineet, teolliset puhdistusaineet, paperi- ja valokuvausteollisuus. Maatalouden sovelluksissa kelatoivat hivenaineet voivat olla kudosmuunnettuja ja minimoimaan ravinteiden puutteet, EDTA-kelatiilit lisäävät satoa ja tehokkuutta. Tunnettu standardi EDTA on kompleksi, joka ylläpitää rautaa ja muita hivenaineita liuoksessa, ja siksi sitä käytetään usein agronomisissa olosuhteissa, joissa raudan ja muiden hivenaineiden vuoksi on mahdollista vähentää merkittävästi satojen saantoa.

EDTA-tuotteiden pitkäaikainen käyttö kuitenkin kiinnittää yhä enemmän huomiota. Perinteiset kelatoivat aineet, kuten EDTA tai DTPA, ovat vaikeasti biohajoavia ja yleensä kertyneet ympäristöön, ja ne on havaittu joilta, järvistä, maaperästä ja vedenkäsittelyprosesseista. EDTA-kelatiilit Siksi uusi biologisesti hajoava kelaattori IDHA on hiljattain kehitetty.

Verrattuna tavanomaiseen kelatoivaan dispergointiaineeseen vihreällä kelatoivalla dispergointiaineella iminodisukkiinihapolla on hyvä vaikutus kalsiumionien ja kupari-ionien kelatointiin. Iminodisukkidiinihapon synteesi puuvillan / pellavan kangasvalkaisuprosessissa voi tehokkaasti kelatoida metalli-ioneja, parantaa hiusten vaikutus ja vahvuus ①.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd