Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

BASF siirtyy Intian kasvinsuojelualueeksi riisiksi

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Feb 13, 2017

Intian riisiviljelijät pystyvät lisäämään tuottavuutta ja tuloja BASF: n kasvinsuojeluratkaisuilla, jotka ovat nyt saatavilla ensimmäistä kertaa maassa.

"Tavoitteenamme on tukea Intian riisinviljelijöitä saavuttamaan täyden potentiaalinsa. Omistamme BASF: n asiantuntemuksen nykyaikaiseen ja kestävään maatalouteen Intian riisin kasvatusyhteisön tarpeisiin ", kertoo BASF: n Crop Protection -divisioonan johtaja Markus Heldt Hyderabadissa Intiassa. BASF on maailmanlaajuinen kasvinsuojeluyritys, jonka maailmanlaajuinen myynti on yli 5,8 miljardia euroa vuonna 2015.

Riisi on Intian tärkein ruoka-kasvi, jonka tuottamiseen kuluu yli 100 miljoonaa tonnia vuodessa. Lisäksi Intia on merkittävä riisin vienti maailmanmarkkinoille ja vie yli 10 miljoonaa tonnia vuodessa merkittäviä mahdollisuuksia tuotannon lisäämiseen. " Intian uusiin riisiuhoihimme vahvistamme panoksemme maatalouden teknologian kasvavaan kysyntään Intiassa, joka on yksi maailman suurimmista maatalousmarkkinoista", Heldt sanoi.

Tämän käynnistämisen myötä BASF tarjoaa kattavia ratkaisuja, jotka tehokkaasti hallitsevat merkittäviä riisitauteja, rikkaruohoja ja tuholaisia, samalla kun kuluttajat odottavat terveellistä ja laadukasta ruokaa. Näihin kuuluvat sienitaudit Seltima ja Adexar, jotka torjuvat useita pysyviä riisitauteja, mukaan lukien vaipan räjähdys ja räjähdys. Seltima on BASF AgCelence -fungisidi, joka ei ainoastaan ​​hallitse sairauksia vaan myös tuottaa korkeampia saantoja. BASF: n rikkaruohomyrkky Basagran käynnistetään myös Intiassa, ratkaisemalla vaikeita rikkakasvien ongelmia, jotka kohtaavat intialaisia ​​maanviljelijöitä. Seuraavana kolmena vuotena Intiassa lanseerataan uusia tuotteita vastaamaan nykyaikaisten maatalousratkaisujen kasvavaan tarpeeseen, mukaan lukien huipputekniset rikkakasvien torjunta-aineet, sienitautien torjunta-aineet ja hyönteismyrkyt.

BASF työllistää Intiassa lähes 200 kasvinsuojeluaineiden asiantuntijaa, joka varmistaa suoran markkinoiden läsnäolon ja on yksi Intian johtavista kasvinsuojeluratkaisujen tarjoajista, joka kattaa kaikki tärkeimmät kasvit, mukaan lukien soijapavut, maissi, puuvilla, vehnä, hedelmät ja vihannekset ja nyt riisiä. Yhtiö etsii jatkuvasti uusia aktiivisia ainesosia, jotka voivat valvoa kasvien tuholaisia ​​ainutlaatuisilla tavoilla. BASF perusti Puneissa vuonna 2015 maataloustutkimusaseman, jossa keskitytään paikalliseen ja maailmanlaajuiseen maataloustutkimukseen. Se toimii myös globaalissa tutkimus- ja kehityskeskuksessa Thanen alueella Navi Mumbaissa, jossa keskitytään orgaaniseen synteesiin, kehittyneisiin prosessi- ja formulointitutkimuksiin, nykyaikaisten maatalousratkaisujen keksintökemiaan ja molekyylimallinnukseen. Vuonna 2015 BASF investoi noin 500 miljoonaa euroa kasvinsuojelututkimukseen maailmanlaajuisesti.

"Intia, älykkäät kaupungit ja Swachh Bharat, Intian aloitteita ovat nykyään kaikki nopea, kestävä kehitys. Tämä merkitsee väestön vaatimusten valtavaa kasvua parempaan ruokaan, asumiseen ja liikkuvuuteen sekä puhtaaseen ruokaan, veteen ja ilmaan. Tämä tarjoaa valtavat mahdollisuudet kemianteollisuudelle sekä BASF: lle. BASF investoi aktiivisesti Intiassa näiden mahdollisuuksien hyödyntämiseen ", sanoo BASF-yhtiön Intian hallituksen puheenjohtaja Raman Ramachandran.

BASF-konserni on investoinut lähes 300 miljoonaa euroa Intiaan viimeisten neljän vuoden aikana sekä teollisuudessa että innovaatiotoiminnassa paikallisten toimialojen, kuten tieteellisen maatalouden ja elintarviketeollisuuden, kestävän kuljetuksen, saastumisen ja päästöjen valvonnan sekä energiatehokkaiden rakennusten ja infrastruktuuri.


Lähde osoitteesta www.agribusinessglobal.com


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd