Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Aminohappo Toiminto

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Jul 25, 2017

Aminohapot ja elinkykyisten aminohappojen tehokkuus elintarvikkeissa suositellut aminohapot ovat ruumiin ravintoaineita, on ihmisen aivojen tärkeiden aineiden koostumus, aivojen aminohappopitoisuus, aminohappo määrittävät ihmisen älykkyyden ja muistin, aminohapon, niin että aminohappojen päivittäinen lisäravinne on hyvin välttämätön, erityisesti valkoisen ruumiin aivoissa, mutta myös erottamaton aminohapoista, Amino Acid sanoi aminohappojen funktiona, seuraavassa tarkastelemme mitä elintarvike-elintarvike sisältää tarvitsemamme aminohapot.

Aminohapot ovat tärkeitä aineita aivoissa, aminohappopitoisuus on jopa 90% tai enemmän. Nykyaikainen biologinen tutkimus osoitti, että ihmiset ovat älykkäitä, viisaita ja sen valtava aivojen erottamaton. Amino-hapon ihmiset prosessin kehittymisessä hallitsivat kykyä hankkia proteiineja (aminohappoja), niin kehittyneitä, erittäin IQ: ää ja vähitellen hallitsevat maailmaa.

Kokeet osoittavat, että aminohappojen määrä aivoissa, määrittää ihmisen älykkyyden ja muistin tason, aivot, parantaa avaimen muistoa on muodostaa aminohappotäyte. Aminohappo Lisäksi aminohapoilla on seuraavat vaikutukset ja vaikutukset.

Tryptofaani voi lievittää stressiä, välttää masennusta, ahdistusta ja muuta tilannetta, aminohappojen stabiileja tunteita, ylläpitää voimakasta energiaa.

Aminohapot ovat ihmisen immuunijärjestelmän perusmateriaali, aminohappojen määrä ja laatu ja immuunijärjestelmä liittyy läheisesti lujuuteen, tryptofaaniin, fenyylialaniiniin, aminohapon lysiiniin jne. Ovat välttämättömiä raaka-aineiden tuottamiseksi, Aminohapoista on parantaa kehon immuunijärjestelmää.

Tehokkuus: fenyylialaniini nälän vähentämiseksi, aminohappo parantaa seksuaalista halukkuutta, lisää muistia, parantaa ajattelun herkkyyttä, innostaa masennuksen ja muiden vaikutusten eliminoitumista.

Sopiva väkijoukko: sopii seksuaalisen toimintahäiriön, muistihäiriön, synnytyksen jälkeisen masennuksen, aminohappojen vaihdevuosioireyhtymän, kausiluonteisen sairauden, masennuksen ja muiden sairauksien kärsimiseen. Amino-happo-potilaat usein lisäävät tautia.

Elintarvikkeiden lähteet: Fenyylialaniinipitoiset elintarvikkeet sisältävät täysjyväleipää, aminohapon kakkuja, riisinuudeleita, nuudeleita, soija- ja soijatuotteita, valkoista juustoa, maitoa, manteleita, maapähkinöitä, kurpitsaa ja seesaminsiemeniä.

Teho: Isoleusiini on välttämätön ihmisen hemoglobiinin muodostumisen kannalta, voi säätää kehon verensokeria (pääasiassa verensokerin parantamiseksi), parantaa energiatasoja, parantaa kehon energiaa, Amino Acid -korjaus vahingoittaa lihaskudosta, maksan vajaatoiminnan adjuvanttista hoitoa, edistää kasvuhormonin eritystä.

Sopiva väkijoukko: soveltuu usein hypoglykemiaan, aminohapon maksasairauteen, traumaan, kasvuhormonin eritykseen ja muihin sairauksiin sekä usein leikkauksen jälkeen tehtyihin potilaisiin.

Elintarvikkeiden lähteet: isoleusiinipitoiset elintarvikkeet sisältävät pääasiassa eläimen maksan, aminohapon munat, ankat, soijapavut, mustapavut, maissi, musta riisi, ruskea riisi, mantelit, maapähkinät, vehnä, kala ja erilaiset maitotuotteet.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd