Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Aminohapon fysiologinen aktiivisuus ja imeytyminen

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Oct 11, 2017

Humiinihappo (Humic Acid, lyhennetty HA) on kasvi- ja eläinperäinen, aminohappo on pääasiassa kasvin edelleen mikrobien hajoamisen ja transformaation kautta, samoin kuin joukko monimutkaisia ​​geokemiallisia reaktioprosesseja ja kertynyt luokkaan orgaanista ainetta. Se koostuu aromaattisista ja sen eri polymeeristen orgaanisten happojen funktionaalisista ryhmistä, joilla on hyvä fysiologinen aktiivisuus ja imeytyminen, Amino-hapon kompleksointi, vaihto ja muut toiminnot. Humiinihappo on hiilen, vedyn, hapen, typen, rikin tärkein osa, joka on polyvalenttinen fenolityyppiset aromaattiset yhdisteet ja typpiyhdisteiden polykondensaatti.

Laajalti hajautettu vähäpäästöiseen hiiliin, Amino Acid -maaperaan, vesiseoktioihin, eläimen ulosteisiin, orgaanisiin lannoitteisiin, eläinten ja kasvien jäämiin ja niin edelleen. Näemme usein maaperän olevan musta, koska humiinihappo (joka ei sisällä vähemmän humusihappoa keltainen) on alhaisen asteen hiilen (hiukkasten, ruskohiilen, turpeen) korkeimman humusihapon pitoisuus (30-80%), jota seuraa orgaaninen komposti (noin 5 - 20%). Hiili keinotekoisesti hapetetaan (käsiteltyä ilmaa, aminohappo-otsonia tai typpihappoa) regeneroidun humusihapon

Liuottimen liukoisuuden ja värin luokittelun mukaan Amino-happo voidaan jakaa kolmeen komponenttiin: ① liuotetaan asetoniin tai etanoliosaan, joka kutsutaan ruskeaksi hapoksi; ② liukenematon asetoniosaan, jota kutsutaan nimellä musta fulvovihappo; ③ liukenee veteen tai ohut Happoosa on nimeltään fulvic acid

Maatalouteen voidaan käyttää ravinteiden maaperän lisäaineita, juurtumista ja Zhuanggan lannoite lisäaineita, maaperän hoitoaine, kasvien kasvua säätäjä, lehtien lannoite yhdiste, Amino Acid kylmäaine, kuivuus agentti, yhdistelmä lannoite synergist ja typpi, fosfori, kalium ja muut elementit yhdistettynä Humiinihappolannoitteella, jolla on lannoitevalmiste, parantaa maaperää, edistää viljelykasvien kasvua, parantaa maataloustuotteiden laatua ja muita toimintoja. Humiinihappo ja suotovesi, atratsiini ja muut torjunta-aineet, joita sekoitetaan, Amino-happo voi parantaa tehokkuutta, jäännöstoksisuuden estämistä; natrium humate on tehokas hoidettaessa omenapuurokkoa.

Kasvin kasvun rooliin sisältyvät aminohapot ovat kolme: 1) orgaaninen typpilannoitteiden lisäaine; 2) metalli-ioni kelatoiva aine. (Kelatoivia) metalli-ioneja ja olennaisia ​​elementtejä ja hivenaineita ((kalsium, magnesium, rauta, mangaani, sinkki, aminohapon kupari, molybdeeni, boori, seleeni jne.) kalsium, parantavat eri ravintoaineiden käyttöä, 3) entsyymivalmisteet. Aminohapot ovat kiihdyttimiä ja katalysaattoreita erilaisten entsyymien synteesille kasveissa, aminohapossa, joilla on tärkeä rooli kasvien aineenvaihdunnassa. Kuitenkin maapallon aminohapot, joita bakteerit helposti hajoavat, hajoavat, niitä ei tule käyttää maaperän pohjalajikkeena, vaan ne on valmistettu lehtivaa'asta, levitä lehdet niin, että kasvit suoraan aminohappojen ja muiden elementtejä.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd