Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Aminohappoelintarvikekomponentit

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Jun 06, 2017

Aminohapot ovat emäksisimpiä aineita, jotka muodostavat proteiineja organismeissa ja ovat yhteydessä elämätoimintaan ja ovat organismeissa olevien proteiinimolekyylien perusyksiköitä, aminohappoa, jotka liittyvät läheisesti elimiin liittyviin elintoimintoihin. Se on erityinen fysiologinen toiminta vasta-aineessa ja on yksi välttämättömistä ravintoaineista elimistössä.

Aminohappilannoitteet perustuvat kasvien aminohappoihin käyttämällä suuria pinta-aktiivisuuttaan ja imukykyään, ravinteita (typpeä, fosforia, kaliumia, rautaa, aminohappoa, mangaania, sinkkiä, alumiinia, booria jne.), Joita tarvitaan lisätään ihmisen kasvien kasvu ja kehitys sekä lisäys ja kompleksointi muodostuvat orgaanisista ja epäorgaanisista yhdisteistä. Tämä lannoite voi vain säilyttää runsaasti alkuaineita hitaasti vapautettuna ja täysipainoisesti, mutta myös varmistaa hivenaineiden stabiilisuuden ja pitkän aikavälin vaikutuksen. Sillä on hyvä vaikutus kasvien hengityksen tehostamiseen, kasvinoksidiprosessin parantamiseen ja kasvin aineenvaihdunnan edistämiseen. Amino-happo Se voi edistää fotosynteesin ja klorofyllien muodostumista ja fysiologiset ja biokemialliset prosessit, kuten oksidien aktiivisuus, entsyymien aktiivisuus, siementen itäminen, ravintoaineiden imeytyminen ja juurien kasvaminen ja kehittäminen ovat ilmeisiä edistämis- ja aktivointivaikutuksia . Erityisesti sen affiniteetti kasveihin ei ole verrattavissa mihinkään muuhun aineeseen. Aminohappolannoitteiden tehokkuus asettaa orgaanisen lannoitteen pitkän aikavälin vaikutuksen, lannoitteen nopean toiminnan, bio-lannoitteen stabiliteetin ja mikro-lannoitteen tehokkuuden. Tässä asiakirjassa käsitellään pääasiassa maaperän aminohappojen levittämistä tässä lannoitteessa.

Maaperän agglomerointi on maarakenteen perusyksikkö. Aminohappojen käyttö voi muuttaa maaperän suolaa liian korkeaksi, emäksiseksi liian voimakkaaksi, maaperän hiukkaskoon dispergoitumaksi, maaperän rakenteellisen eron fysikaalisille ja kemiallisille ominaisuuksille, edistää maaperän agglomeraation muodostumista aminohappojen levittämisen jälkeen, Amino Acid maaperän irtotavarana tiheys laski ilmeisesti, kokonais huokoisuus ja vesimäärät kasvoivat, mikä auttoi parantamaan maaperän vedenkäsittelyn ja lannoituksen kykyä, mikä loi suotuisat olosuhteet kasviston juurten kasvulle ja kehitykselle.

Maaperän mikro-organismi on yksi tärkeimmistä tekijöistä maaperän koostumuksessa, maaperän orgaanisen ja epäorgaanisen laadun muutoksessa, ravintoaineiden pyöräilyssä ja entsyymien muodostumisessa kasvielämän aktiivisuuden prosessissa. Aminohapot voivat edistää maaperän mikrobien toimintaa, lisätä maaperän mikro-organismeja, parantaa maaperän entsyymiaktiivisuutta, suuri määrä kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​tutkimustietoja vahvisti, että aminohappojen käyttö voi tehdä aerobisia bakteereja, aktinomyseettejä, kuidun hajoamista bakteerit lisääntyivät. On edullista nopeuttaa orgaanisen aineksen mineralisaatiota ja edistää ravintoaineiden vapautumista.

Kemianteollisuuden nopean kehityksen myötä kemiallisten lannoitteiden tuotanto ja sovellusmäärä on kasvanut, ja kemiallisten lannoitteiden käyttö on ollut tärkeässä asemassa maataloustuotannon kehittämisessä, mutta ongelmat kuten lannoitteiden investointikustannukset ja lannoitteen käytön väheneminen heijastuvat vähitellen.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd