Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Aminohapon huolto ja korjaus

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Aug 10, 2017

Aminohappojen rooli kasvien kasvussa on kolme: 1 orgaanisten typpipitoisten ravinteiden lisäaineita ja 2 metalli-ionien kelatointiaineita. Aminohapoilla on kompleksointi- (kelaatti) -metalli-ioneja, on helppoa kasvattaa tarvittavat elatusaineet ja hivenaineet (kalsium, magnesium, rauta, mangaani, sinkki, kupari, aminohappo-molybdeeni, boori, seleeni jne.) tehtaalle parantamaan kasvien erilaisten ravintoaineiden käyttöä; 3-entsyymikatalysoitua valmistetta. Aminohappo on promoottori ja katalysaattori entsyymien synteesille kasveissa, amiinihapolla, jolla on tärkeä rooli kasvien aineenvaihdunnassa. Bakteerit ovat kuitenkin helposti hajoitettavissa aminohappojen kanssa maaperässä, joten ei ole suositeltavaa käyttää niitä emäksisenä lannana maaperässä, aminohappoa, vaan tekemään lehdissä ruiskutettuja lehtijäliaineita, jotta kasvit voivat imeä aminohappoja ja muita elementtejä suoraan lehtien läpi.

Aminohapon puhdistustuotteet Tärkein ainesosa on asyyliaminohappotuolia, amiinihappoa, joka on asyyliaminohapon pinta-aktiivinen aine, sen nimilappama on: xx asyyli y-alaniini Z

Etuosa xx on öljypuoli, yleensä laakerointi, kookospähkinä, joskus palmu

Keskellä y on aminohappojen nimi, joka on yleensä laakso (ammoniakkihappo), gan (ammoniakkihappo), joskus myös propionihappo (ammoniakkihappo), lihas (ammoniakkihappo)

Lopullinen z on hydrofiilinen natrium-, kalium- tai trietanoliamiini (lyhennetty TEA: han)

Edellä olevat rakenteelliset moduulit voidaan koota haluttuun tapaan, kuten kookospähkinän natriumglutamaatti, aminohapon lauriinihapon kalium, palmitiinipropionaatti-tee.

Jotkut aminohapon puhdistusaineet lisäävät pienen määrän asyyliaminohappotuolia taulukon koostumuksessa vertailussa, ei pääasiallisena pinta-aktiivisena aineena, vaan häiritsevänä aminohapon puhdistuspintaan tunnettuna aminohappona. Esimerkiksi enimmäkseen pieni aminohappoa puhdistava emulsio jaettuna:

Vesi, kovaalkoholi, glyseroli, propyleeniglykoli, natriumlauryylieetterisulfaatti, palmitiinihappo, lauryylialkoholi, muskottihappo, kaliumhydroksidi, kookosöljyamidi-propyylibetaiini, aminohapon kookosöljyamidi DEA, etyleeniglykolistearaatti, PEG-150 kaksi steariinihappoa esterin, glyseriinistearaatin, PEG-100-steariinihappoesterin, kookosglutamaattikaliumin, lauriinihapon kaliumin, hydroksipropyyliselluloosan, aminohapon aloe vera -lehtiuutteen, hydroksifenyylimetyyliesteri, hydroksipropyyliesterin, EDTA: n kaksi natriumia,

Vaikka kookoshapon kaliumglutamaatin ja lauriiniproteiinin kaliumin lisäys, mutta päärungon tai sles (rikkihappoesteri) + SOAP-emäs (karboksylaatti), aminohappo, niin ei ole hyvä aminohappoa puhdistava pinta, kaavan rakenteen sijainti.

Essentiaaliset aminohapot ovat välttämättömiä kasvun, aminohapon ylläpidon ja kehon ylläpidon kannalta. Jos puuttuu, on seuraavat oireet:

1. Voimakkuuden ja energian puute.

2, ennenaikainen ikääntymisen ilmiö.

3, haavan parantumisen suorituskyky on huono.

4. Lapsen kehityksen hidastuminen.

Jos ruokavalio usein puuttuu välttämättömistä aminohapoista, se voi vaikuttaa terveyteen. Se on tärkeä rooli vauvan kasvussa. Histidiini on välttämätön lasten kasvun ja kehittymisen kannalta, aminohappo arginiini, kystiini, tyrosiini ja tauriini ovat välttämättömiä ennenaikaisille imeväisille.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd