Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Amino-happo Miten lisätä

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Oct 18, 2017

Aminohapot ovat tärkeä osa aivoista, jopa 90 prosenttia aminohappoja. Nykyaikaiset biologiset tutkimukset ovat havainneet, että ihmiset ovat älykkäitä ja älykkäitä, suurilla aivoillaan. Kehitysprosessissa ihmiset ovat oppineet kykyä hankkia proteiineja (aminohappoja) niin, että heidän aivonsa kehittyvät ja heidän älykkyytensä ovat äärimmäisen korkeat, ja he hallitsevat asteittain maailmaa.

Kokeet ovat osoittaneet, että aivojen aminohappojen määrä määrittelee ihmisen älykkyyden ja muistin, ja avain parantamaan aivoja ja muistia on täydentää aminohapon ravitsemusta. Lisäksi aminohapoilla on seuraavat toiminnot ja vaikutukset

1. Eliminoi väsymys, ylläpitää energiaa ja parantaa terveydentilaa

Tryptofaani voi lievittää stressiä, välttää masennusta, ahdistusta jne., Ja vakauttaa mielialaa ja energiaa.

2. parantaa unen laatua

Tryptofaani edistää unta ja sillä on maine luonnollisena unilääkkeeksi.

3. Parantaa koskemattomuutta

Aminohapot ovat perusmateriaali, kehon immuunijärjestelmän laatu ja määrä aminohappoja, jotka liittyvät läheisesti immuunijärjestelmän lujuuteen, tryptofaaniin, fenyylialaniiniin, lysiiniin jne., Tarvitaan tuottamaan raaka-aineiden vasta-aineita, täydellinen tasapainoinen aminohappo, on avain parantaa ihmisen immuniteettia.

4. Edistää leikkauksen jälkeistä elpymistä

Haarautuneet aminohapot (leusiini-isoleusiini ja valiini) voivat nopeuttaa potilaiden toipumista.

Nopeutettu luukasvu

Luut koostuvat luupatriisista ja luun mineraaleista: luun matriisi koostuu pääasiassa aminohapoista, määrittäen luun muodon, koon ja joustavuuden. Luun mineraalinen aine koostuu pääosin kalsiumista, joka määrittää luun tiheyden ja jäykkyyden. Joten aminohapot ja kalsium ovat tärkeimmät rakennusmateriaalit, jotka muodostavat luut.

Vauvan keho on nopean kasvun ja kehityksen vaiheessa, ja kalsiumin kysyntä on erittäin korkea. Kuitenkin harvat tietävät, että kehitysvaiheessa olevat lapset eivät voi tehdä ilman aminohappoja. Aminohapot ovat erilaisten mineraalien ja hivenaineiden "porters" elimistössä. Kalsiumin, raudan, sinkin, seleenin ja muiden mineraalien ja hivenaineiden täydentämisen jälkeen keho tarvitsee aminohappoja ja proteiineja liikuttamaan niitä kehon ympärille. Ilman aminohappoja näitä hivenaineita ja mineraaleja ei voida tehokkaasti toimittaa ihmiskehon elimiin, jotka voivat edelleen johtaa ruumiin mineraalien ja hivenaineiden puutteeseen.

Voiko aminohapot parantaa immuniteettia

Kehon immuunijärjestelmän ansiosta lapsikausi ei vielä ole täydellinen, ihmiskehon vasta-aineen synteesikyky on alhainen, mikä johtaa bakteerien ja virusten hyytymisen vastustamiseen, kuten valkosolujen voimakkuus on heikompi, määrä on vähemmän, joten on helppoa erilaisten sairauksien infektioon. Aminohapot voivat nopeuttaa ihmisen immuuniglobuliinin synteesiä, parantaa immuunijärjestelmää pohjimmiltaan ehkäisemään vilustumista, kuumetta, yskää ja muita sairauksia.

Miten täydennetään aminohappoja

1. Kalanmuna kakku

Ravintoanalyysi: alle 1-vuotiaan vauvan pureskelukyky ei myöskään ole kovin hyvä, pehmeän kalan munakakkuleipä sisältää vauvan, joka tarvitaan korkealaatuisten proteiinien, rasvan, kalsiumin, fosforin, raudan, sinkin ja erilaisten vitamiinit ja ravintoaineet, kuten A-vitamiini, B1-vitamiini, vauva on suuri apu vahvalle keholle.

Tuotantomenetelmät:

(1) leikkaa sipuli kappaleiksi; Cook kalaa ja jauhaa kulhoon.

(2) halkeile munat kulhoon ja lisää kala-tahna ja sipuli.

(3) laita voin pannuun ja sula se pieni pyöreä kakku, paista se pannulla ja paista tomaattikastike sen päälle.

2. Mushroom and chicken congee

Ravintoanalyysi: kananliha on herkullinen, maukas, runsas proteiinipitoisuus; Riisi voi tarjota runsaasti B-vitamiineja; Selleri on runsaasti vettä ja kuitua. Tämä ruokalaji on runsaasti proteiineja ja suhteellisen helppo sulattaa ja imeä, se on hyvä ruokavalio lapsille.

Tuotantomenetelmät:

Pese valkoinen riisi, kananrinta, kevät Sipulit, selleri herneet, sienet pehmeä, kananrinta, shiitake sienet, hienonnettu selleri, hienonnettu.

(2) lisätään öljyinen kuumaa pannua, lisätään scallion, kananrinta ja sieni ja lisätään sitten hieman soijakastiketta paistaaksesi maku.

(3) lisätään valkoista riisiä pannulle.

(4) lisätään pottiin noin 1 000 ml vettä ja laita sitten herneitä ja selleriä pottiin keitetyn perusteellisesti.

(5) lisätään suolaa, mononatriumglutamaattia, valkopippuria.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd