Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Aminohapon hajoaminen ja transformointi

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Jul 03, 2017

Aminohappo Humiinihappo (Humic Acid, lyhennetty HA) on eläinten ja kasvien jäännökset, lähinnä kasvien jäännökset mikrobien hajoamisen ja transformaation kautta, aminohappo sekä joukko kompleksisia geokemiallisia reaktioprosesseja ja kertyneet orgaanisen aineksen luokka . Se koostuu aromaattisista ja sen erilaisista polymeeristen orgaanisten happojen funktionaalisista ryhmistä, joilla on hyvä fysiologinen aktiivisuus ja imeytyminen, kompleksointi, vaihto ja muut toiminnot. Humiinihappo on tärkein hiili-, vety-, happi-, aminohapposyppi-, rikki-, polyvalenttinen fenolityyppinen aromaattinen yhdiste ja typpiyhdisteiden polykondensaatti.

Laajasti hajautettu matalan hiilen, maaperän, veden sedimentteihin, eläinten ulosteisiin, orgaanisiin lannoitteisiin, eläinten ja kasvien jäämiin ja niin edelleen. Näemme usein maaperän olevan musta, aminohappo, koska humusihappo (joka ei sisällä humusihappoa sisältävää maata on keltainen) vähähiilisellä kivihiilellä (hiilen, ruskohiilen, turpeen) on korkeimman humusihapon pitoisuus (30-80% ), jota seurasi orgaaninen komposti (noin 5 - 20%). Amino Acid Coal on keinotekoisesti hapetettu (käsiteltyä ilman, otsonin tai typpihapon kanssa) regeneroidun humusihapon

Liuottimen liukoisuuden ja värin luokittelun mukaan Amino-happo voidaan jakaa kolmeen komponenttiin: ① liuotetaan asetoniin tai etanoliosaan, joka kutsutaan ruskeaksi hapoksi; ② liukenematon asetoniosaan, jota kutsutaan nimellä musta fulvovihappo; ③ liukenee veteen tai ohut Happoosa on nimeltään fulvic acid

Maatalouteen voidaan käyttää ravinteiden maaperän lisäaineita, juurtumista ja Zhuanggan lannoite lisäaineita, maaperän hoitoaine, kasvien kasvua säätäjä, lehtien lannoite yhdiste, Amino Acid kylmäaine, kuivuus agentti, yhdistelmä lannoite synergist ja typpi, fosfori, kalium ja muut elementit yhdistettynä humiinihappolannoitteella, lannoitehyötysuhteella, parannetulla maaperällä, viljelykasvien viljelyllä, maataloustuotteiden laadun parantamisella ja muilla toiminnoilla. Magnesium humate, humiinihappo ja sinkki, humiinihappo urea rauta maaperän magnesiumvajauksen täydennyksessä, maissin sinkkipuutos, rautahedelmäpuilla on hyvä vaikutus; humiinihappo ja herbisidinen eetteri, aminohappo atratsiini ja muu torjunta-aineiden sekoitus, voivat parantaa tehoa, jäännöstoksisuuden estämistä; natrium humate on tehokas hoidettaessa omenapuurokkoa.

Laajakaistaiset kasvien kasvua säätävät aineet, erityisesti kasvikasvun edistämiseksi käytettävät aminohapot, voivat valvoa asianmukaisesti kasvien lehtien avaamista, vähentää transpiraatiota, kuivuudella on tärkeä rooli, parantaa kykyä vastustaa, lisätä tuotantoa ja parantaa maissi, bataatit, hirssi, riisi, puuvilla, maapähkinät, rapsit, tupakka, silkkiäistoukkien mansikka, aminohappohedelmät, vihannekset jne.; voidaan sekoittaa joidenkin ei-alkalisten torjunta-aineiden kanssa ja usein synergististä vaikutusta.

Kasvin kasvun rooliin sisältyvät aminohapot ovat kolme: 1) orgaaninen typpilannoitteiden lisäaine; 2) metalli-ioni kelatoiva aine. Kasvissa on mukana kalsiumia, magnesiumia, rautaa, mangaania, sinkkiä, kuparia, molybdeenia, booria, seleeniä ja hivenaineita ja hivenaineita (kalsium, magnesium, rauta, mangaani, sinkki, kupari, boori, seleeni jne.) Parannetaan eri ravintoaineiden käyttölaitosta; 3) entsyymivalmisteet. Aminohapot ovat kiihdyttimiä ja katalysaattoreita erilaisten entsyymien synteesille kasveissa, joilla on tärkeä merkitys kasvien aineenvaihdunnassa. Kuitenkin aminohappoja maaperässä, joka on helposti assimiloitu bakteereilla, Amino Acid-hajoamista, sitä ei saa käyttää maaperässä, mutta valmistettu lehtien lannoitteesta, suihkuttaa lehtiin siten, että kasvit suoraan aminohappojen lehtien absorption kautta ja muita elementtejä.

Viittaa kaliumlähteeseen käyttäen kaliumsulfaattia tai kaliumkloridia yhdistelmälannoitteesta valmistetusta kloridiyhdisteestä ja kloridi-ionipitoisuus ei saa ylittää 3%, muuten se on kloorijäämälannoitetta.

Viittaus kalium-elementtiin kaliumkloridin muodossa voidaan jakaa monokloori- ja diklofeenituotteisiin, kloori viittaa kalium-elementtiin, on kaliumkloridimuoto, Amino-happo typpi-elementti urealle ja muut kaksikloorista valmistetut ei-kloridi-ioneja kaliumyhdiste kaliumkloridin muodossa, typpiyhdiste ammoniakkikloridin muodossa.


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd