Xi'an Naturetech Co., Ltd
call us on: +86-29-63652300
Uutiset
Etusivu > Uutiset > Sisältö

Aminohapposekvenssin titrauskäyrä

Xi'an Naturetech Co., Ltd | Updated: Nov 02, 2017

Aminohapot ovat yhdisteitä, jotka on substituoitu aminohapoilla, jotka sisältävät amino- ja karboksyyliryhmiä. Samoin kuin hydroksihapot, aminohapot voidaan jakaa alfa-beeta-, gamma -... W-aminohappoihin, mutta aminohapot, jotka saadaan proteolyysillä, ovat alfa-aminohappoja, ja niitä on vain kaksi tusinaa. ovat perusyksiköt, jotka muodostavat proteiinin.

Aminohapot ovat perusaineita, jotka muodostavat eläinten ravinnolle tarvittavan proteiinin. Orgaaniset yhdisteet, jotka sisältävät alkalisia aminohappoja ja happamia karboksyyliryhmiä. Aminoryhmä on alfa-amino alfa-hiilellä. Proteiinit muodostavat aminohapot ovat pääasiassa alfa-aminohappoja.

Aminohapot voivat olla seuraavia rooleja elimistössä aineenvaihdunnan kautta: tulemaan hapoiksi, hormoneiksi, vasta-aineiksi, kreatiiniksi jne. Kääntyvät hiilihydraatteihin ja rasvoihin; Se hapettaa hiilidioksidia ja vettä ja ureaa tuottaen energiaa.

Aminohapot väritön, yli 200 ℃, sulamispiste kuin orgaanisten yhdisteiden keskimääräinen paljon suurempi sulamispiste. Alfa-aminohapolla on neljä erilaista hapon makua, makea, katkera ja tuore. Mononatriumglutamaatti ja glysiini ovat eniten käytettyjä aromiaineita. Aminohappo on yleensä liukenematon veteen, happoliuokseen ja alkaliliuokseen, ei liukene tai liukenee orgaanisiin liuottimiin, kuten etanoliin tai eetteriin. Erilaisten vesiliukoisuuksien aminohapot ovat hyvin suuret, kuten vähimmäisliukoisuus tyrosiini, 25 ° C, tyrosiini liuottaa vain 0,045 g 100 g vettä, mutta kuumapyyhkeessä tyrosiiniliukoisuus on suurempi. Lysiini ja sperataatti ovat usein läsnä suolahapon muodossa, koska ne ovat hyvin liukoisia veteen ja ne ovat vaikeasti kiteytyneitä, koska ne ovat lievittäviä [5].

(1) erilaisten yleisten aminohappojen väri ja väri ovat helposti värittömiä kiteitä, ja kiteinen muoto vaihtelee aminohappojen rakenteen mukaan. Esimerkiksi l-monoglutamiinihappo on tetragoni ja D-monoglutamiinihappo on timanttimaisen hiutale.

(2) korkean sulamispisteen aminohappokiteytys, sulamispiste on tavallisesti 200 - 200 ° C, paljon aminohappoja sulamispisteessä tai sen läheisyydessä hajoaa amiiniin ja hiilidioksidiin.

(3) useimmat liukoisuuden aminohapot ovat liukoisia veteen. Eri aminohappojen liukoisuus veteen on erilainen, kuten lysiini, arginiini ja proliiniliukoisuus. Tyrosiinin, kysteiinin ja histidiinin liukoisuus on hyvin pieni. Kaikenlaiset aminohapot ovat liukoisia voimakkaisiin emäksiin ja vahvoihin happoihin. Mutta aminohapot ovat liukenemattomia tai lievästi liukoisia etanoliin.

(4) aromin aminohapoilla ja niiden johdannaisilla on tietty maku, kuten hapan, makea, katkera jne. Lajin aromi liittyy aminohapon tyyppiin ja kolmiulotteiseen rakenteeseen. Yleensä d-tyyppisellä aminohapolla on makea maku ja sen makeellinen intensiteetti on suurempi kuin vastaava L1-aminohappo.

(5) erilaisten yleisten aminohappojen ultraviolettiabsorboitumisominaisuuksilla ei ole kykyä absorboida näkyvää valoa. Mutta tyrosiinilla, tryptofaanilla ja fenyylialaniinilla on ilmeinen fotoabsorptio ultraviolettisella alueella. Suurin osa proteiineista sisältää nämä kolme aminohappoa, erityisesti tyrosiini. Siksi proteiinipitoisuutta voidaan kvantitatiivisesti havainnoida UV-imeytymisominaisuudella 280 nm: n aallonpituudella.

Aminohappohappopitoisuuden titrauskäyrä

Glysiini, esimerkiksi: veteen liukoinen Moore-glysiini, liuos pH on 5,97, vastaavasti standardi NaOH ja HCl-titraus, liuoksen pH-arvo ordinaattina, lisäämällä HCl: ää ja NaOH: ta, abskissa merkitsee piirustusten mooleja, titrauskäyrää . Tämän käyrän erittäin tärkeä piirre on, että pH: ssa 2,34 ja pH = 9,60 on kaksi taipumispistettä, jotka ovat vastaavasti pK1 ja pK2. Sääntö: pH [R]. > pH> pK2 ', [R] [R +]> [R +]; Kun pH on pI, nettovaraus on nolla, [R] = [R-]; Kun pH Kun sinulla on pH> pI, nettovaraus on "-


Contact Us

Lisää.: C1008 Xinyidai International, 7 Xixie Road, Xi'an Kiina 710065

Puh: 86-29-63652300

Sähköposti: info@agronaturetech.com

Web: www.agronaturetech.com

Copyright © Xi'an Naturetech Co., Ltd